Wedden op Dirk van Duijvenbode

Ben jij een echte Dirk van Duijvenbode fan of kijk jij gewoon graag dart wedstrijden? Dan is dit het perfecte artikel voor jou. Wij van Wedbureaus gaan jou namelijk alles vertellen over wat je moet wedden om succesvol te wedden op Dirk van Duijvenbode.

Wij benoemen waarom het interessant is om op Van Duijvenbode te wedden en welke wedopties er allemaal zijn. Ook geven wij je wat meer informatie over de Carrière van Dirk van Duijvenbode. Als laatste geven wij nog enkele tips en strategieën bij het wedden op Van Duijvenbode.

Waarom wedden op Dirk van Duijvenbode?

Waarom is het interessant om te wedden op Van Duijvenbode? Wij van Wedbureaus hebben deze vraag heel vaak voorbij zien komen. Reden genoeg om er een uitgebreid artikel over te schrijven. Want wat maakt het nou zo interessant om op Van Duijvenbode te wedden?

Naast Michael van Gerwen is Van Duijvenbode de nummer 2 van Nederland als het gaat om het gewonnen prijzengeld binnen de dartsport over het afgelopen twee jaar. Met een plek op nummer 17 op de wereldwijde PDC Order of Merit doet hij het het dus aardig goed.

Naast dat Van Duijvenbode dus een van de favoriete is, doet hij ook mee aan veel verschillende dart toernooien. Hierdoor is het dus mogelijk om vaker op Van Duijvenbode te wedden. Daarnaast zorgt dat ervoor dat er bij sommige toernooien hoge quoteringen bij komen kijken. Dirk van Duijvenbode heeft namelijk meerdere malen bewezen dat hij zich naar een van de laatste rondes kan gooien.

Hoe kun je wedden op Dirk van Duijvenbode?

Wedden op Van Duijvenbode kan heel simpel via één van de vele online bookmakers. Het enige wat je moet doen voordat je kunt gokken op Dirk van Duijvenbode is je registreren bij de gewenste bookmaker. Veel dart toernooien worden gesponsord door online bookmakers denk bijvoorbeeld aan de Unibet Premier League Darts en onze eigen Dutch Open Darts gesponsord door TOTO.

Het registreren bij z'n online bookmaker werkt vaak op dezelfde manier. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij hieronder een kort stappenplan uitgewerkt. Wanneer je dit stappenplan stap voor stap volgt kun je beginnen met het wedden op Van Duijvenbode.

  • Kies de beste bookmaker waarbij jij wilt gaan wedden. Om het jou makkelijker te maken hebben wij verderop in dit artikel de beste bookmakers van dit moment geselecteerd.
  • Registreer je op de betreffende website en zorg er voor dat je alle gegevens juist invult. (Tip: Noteer e mail/username en password in een vertrouwd document zodat je nooit je inloggegevens kwijt raakt.)
  • Stort een bedrag naar keuze op je account om te kunnen beginnen.
  • Zoek de Dirk van Duijvenbode weddenschap die jou interessant lijkt en plaats je eerste bet! (Verderop in dit artikel gaan wij dieper in op de soorten weddenschappen die er zijn bij het wedden op Van Duijvenbode)

Welke Dirk van Duijvenbode weddenschappen zijn er?

Bij het wedden op darts worden er verschillende wedopties aangeboden. Veel online bookmakers bieden dezelfde wedopties aan, echter zijn er ook bookmakers die speciale wedopties aanbieden. Hieronder bespreken wij de meest voorkomende wedopties bij het wedden op Van Duijvenbode

Wedden op winst/verlies van Dirk van Duijvenbode

Allereerst is er de wedoptie waarbij je wed op het winnen of verliezen van Van Duijvenbode. Dit kan bij vrijwel elk toernooi en bij elke ronde. Het kampioenschap en de tegenstander bepaalt hierbij grotendeels de quoteringen die worden aangeboden.

Hoe beter de tegenstander, hoe hoger de quoteringen voor Van Duijvenbode zullen zijn. Bij een mindere tegenstander zijn de quoteringen voor Van Duijvenbode vaak erg laag. Om deze weddenschap alsnog interessant te maken is er de wedoptie Handicap. Daarover meer hieronder.

Wedden op Handicap

Het wedden op het winnen of verliezen van Van Duijvenbode kan erg interessant zijn bij kwart, halve finale en finales. Vaak is bijvoorbeeld een eerste ronde niet interessant om op te wedden omdat de tegenstander hier vaak nog niet van een hoog niveau is.

Om ook deze wedstrijden interessant te maken is er de wedoptie Handicap. Bij deze wedoptie wordt er ingezet op een virtuele voor- of achterstand. Denk jij dat Van Duijvenbode met minimaal 3 sets verschil gaat winnen? Dan kun je inzetten op een 2,5-0 achterstand voor Van Duijvenbode.

Voorbeeld: Dirk van Duijvenbode speelt tegen een mindere tegenstander waarbij zij first to 5 spelen. Jij zet in op een -2,5 handicap voor Van Duijvenbode. Je verwacht dus dat Van Duijvenbode met maximaal 5-2 gaat winnen. Bij een verschil van 3 sets win jij de wedstrijd. Een 5-3 eindstand is dus niet teveel om te kunnen winnen.

Wedden op Over/Under 180'ers

Wil je niet wedden op een verliezer of winnaar? Dan is het ook mogelijk om te wedden op Over/Under 180'ers. Hierbij wordt er door de bookmaker voorafgaand aan de wedstrijd een aantal 180'ers vastgesteld. Jij wed hierbij op meer of minder 180'ers dan het vastgestelde aantal. Het aantal 180'ers is dat van beide darters bij elkaar opgeteld.

Voorbeeld: Dirk van Duijvenbode speelt tegen Gary Anderson. De bookmaker heeft 14,5 als aantal 180'ers in de wedstrijd geselecteerd. Jij wed hierbij op Over 14,5 of Under 14,5. Wanneer je wed op Over 14,5 win je als er 15 of meer 180'ers worden gegooid. Wed je op Under 14,5 win je als er maximaal 14 180'ers gegooid worden.

Wedden op Most 180'ers

Als laatste is de wedoptie meeste 180'ers een veel gespeelde wedoptie. Bij deze wedoptie zet je simpelweg in op de darter waarvan jij denkt dat hij de meeste 180'ers gaat gooien.

Dit kan voorafgaand aan de wedstrijd maar ook tijdens de wedstrijd bij live wedden. Hierbij kan er ingezet worden op de meeste 180'ers per wedstrijd en per set.

Tips en Strategieën om op Dirk van Duijvenbode te wedden

Omdat je al zover gelezen hebt ben je vast ook wel geïnteresseerd in enkele tips en strategieën bij het wedden op Van Duijvenbode. Wij hebben enkele handige tips en strategieën hier voor je uitgewerkt. Het zijn eigenlijk vrij simpele tips en strategieën maar toch worden ze te vaak vergeten.

Allereerst kan het erg handig zijn om statistieken van voorgaande wedstrijden te analyseren. Darters hebben namelijk periodes waarin zij goed gooien en periodes waarin zij minder goed gooien. Dit kan te maken hebben met gebeurtenissen buiten het darten om of het wel of niet in vorm zijn.

Ook kan live wedden erg handig zijn. Bij het live wedden gaan de quoteringen vaak omhoog. Wedstrijden kunnen namelijk anders lopen dan vooraf verwacht. Ook is het handig om naar de verschillende bookmakers te kijken. Zij bieden vaak andere quoteringen en bonussen aan.

Carrière Michael van Gerwen

Dirk van Duijvenbode bereikte in 2011 voor het eerste de finale tijden de PDC Youth Tour-kalender. Helaas verloor hij deze wedstrijd van Paul Barham. In 2013 bereikte Van Duijvenbode opnieuw twee finales welke hij beide verloor. In de jaren daarop heeft Van Duijvenbode zich steeds verder naar boven weten te gooien tijdens grote toernooien.

In 2016 maakte Van Duijvenbode zijn debuut op het PDC Wereldkampioenschap. Helaas verloor hij de eerste ronde van Raymond van Barneveld. In 2020 gooide Van Duijvenbode zichzelf naar de finale van de World Grand Prix maar verloor deze van Gerwyn Price. Daarnaast bereikte hij de laatste 32 tijdens de Grand Slam.

In 2021 won Van Duijvenbode voor het eerst een rankingtoernooi door de Players Championship finals  11 te winnen. Een dag later verloor Van Duijvenbode de finale van Players Championship 12 van de belg Dimitri Van den Bergh. Ook bereikte hij tijdens de World Series finals de laatste 16. Momenteel staat Van Duijvenbode op de 17e plek op de Order of Merit net boven Danny Noppert

Dirk van Duijvenbode bonussen

Dirk van Duijvenbode bereikte in 2011 voor het eerste de finale tijden de PDC Youth Tour-kalender. Helaas verloor hij deze wedstrijd van Paul Barham. In 2013 bereikte Van Duijvenbode opnieuw twee finales welke hij beide verloor. In de jaren daarop heeft Van Duijvenbode zich steeds verder naar boven weten te gooien tijdens grote toernooien.

In 2016 maakte Van Duijvenbode zijn debuut op het PDC Wereldkampioenschap. Helaas verloor hij de eerste ronde van Raymond van Barneveld. In 2020 gooide Van Duijvenbode zichzelf naar de finale van de World Grand Prix maar verloor deze van Gerwyn Price. Daarnaast bereikte hij de laatste 32 tijdens de Grand Slam.

In 2021 won Van Duijvenbode voor het eerst een rankingtoernooi door de Players Championship finals  11 te winnen. Een dag later verloor Van Duijvenbode de finale van Players Championship 12 van de belg Dimitri Van den Bergh. Ook bereikte hij tijdens de World Series finals de laatste 16. Momenteel staat Van Duijvenbode op de 17e plek op de Order of Merit net boven Danny Noppert.

Dirk van Duijvenbode bonussen

Zoals eerder benoemd bieden online bookmakers vaak bonussen aan om jou naar hun platform te lokken. Veel voorkomende bonussen zijn hierbij de free bet, risk free bet en no deposit bet. Deze bonussen zijn geheel gratis, maak dus zeker gebruik van deze Dirk van Duijvenbode bonussen.

De free bet bonus is een bonus waarbij jij een geld bedrag ontvangt nadat je je eerste bet hebt geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan 50 euro betten is 10 euro ontvangen voor een volgende bet. De risk free bet is een bonus waarbij jij je geld terugkrijgt nadat je de eerste keer een weddenschap verloren hebt. Bij de no deposit bet krijg je van de bookmaker een bedrag waarmee jij je eerste bet kunt afsluiten.

Om het overzichtelijker te maken hebben wij een tabel gemaakt waarin alle Van Duijvenbode bonussen van verschillende bookmakers op een rijtje zijn gezet. Zijn Van Duijvenbode bonus is geheel gratis. Daarnaast mogen wij soms exclusieve bonussen aanbieden voor verschillende sportweddenschappen.

Veelgestelde vragen

Kun je wedden dat Dirk van Duijvenbode kampioen wordt?

Het is zeker mogelijk om te wedden op het kampioen worden van Dirk van Duijvenbode. Dit kan bij verschillende toernooien denk hierbij aan de World Grand Prix, Grand Slam en andere grote toernooien.

Kan ik een bonus krijgen voor Dirk van Duijvenbode weddenschappen?

Er zijn meerdere bookmakers die bonussen aanbieden bij het wedden op Van Duijvenbode. Denk hierbij aan bonussen zoals de free bet, risk free bet en no deposit bet. In dit artikel hebben wij een handig overzicht gemaakt van de door bookmakers aangeboden bonussen.

Welke andere darters dan Dirk van Duijvenbode zijn goed om op te wedden?

Naast het wedden op Dirk van Duijvenbode is het ook mogelijk om te wedden op andere darters. Enkele darters waar vaak op gewed worden zijn bijvoorbeeld Gary Anderson, Gerwyn Price, Peter Wright, Adrian Lewis en Simon Whitlock. Ook is het mogelijk om op wedstrijden te wedden i.p.v. spelers.

>