Wedden op Max Verstappen

Wil jij wedden op Max Verstappen maar wil je hier eerst nog meer informatie over? Dan zit je bij dit artikel helemaal goed! Als eerst leggen wij jou uit hoe je inzet op de Formule 1, en met name hoe je kan wedden op Max Verstappen. Wat kun je verwachten van de courrier en wat zijn de desbetreffende odds?

Waarom wedden op Max Verstappen?

Sinds de komst van Max in de Formule 1 is de sport in Nederland razend populair geworden. Sinds dat de courrier in 2015 de Formule 1 is binnengetreden zitten er bijna wekelijks miljoenen mensen voor de buis. Iedereen is fan van Max en hebben vertrouwen in hem, dat maakt het ook zo dat heel veel mensen bereid zijn om op hem in te zetten.

De afgelopen jaren wordt er steeds meer op Max gegokt, dit komt ook doordat het gat met zijn directe concurrent Lewis Hamilton steeds meer is geslonken. Het is enorm spannend en daarom zo populair!

Hoe wed je op Max Verstappen?

Na het maken van een account bij een bookmaker moet jij eerst geld storten om een gokje te wagen. Nadat jij dit hebt gedaan kan je naar de categorie ‘wedden op Formule 1’, eenmaal hier aangekomen zijn er verschillende weddenschappen beschikbaar om op in te zetten wat betreft Max Verstappen.

Welke Max Verstappen weddenschappen zijn er?

Er zijn vele verschillende weddenschappen wat betreft Max Verstappen. Je kan live tijdens de race gokken, je kan per wedstrijd inzetten, maar ook per seizoen.

Jaarlijks komen er steeds meer soorten weddenschappen bij om op in te zetten, dat maakt het gokken op Max ook zo interessant. Wij lichten de verschillende weddenschappen hierna verder toe. 

Grand Prix Winnaar

Per Grand Prix kan je jouw winnaar voorspellen. Elke race ligt anders voor de couroer, zo ook voor Max. Max voelt zich altijd goed op een circuit met veel bochten, daarnaast presteert Max altijd het best in de regen. Het is daarom altijd belangrijk voordat je gaat gokken op Max Verstappen om in de gaten te houden wat het weer gaat doen die dag.

Winnaar van Formule 1 seizoen

Per seizoen kan je gokken op wie jij verwacht de Formule 1 te winnen. De afgelopen seizoenen was Lewis Hamilton altijd de grote favoriet en maakte dat ook altijd simpel waar. Maar in korte tijd heeft Red Bull, het team waar Max voor rijdt, het gat met Mercedes geminimaliseerd. Hierdoor is niet Lewis maar Max de favoriet voor het winnen van de Formule 1.

Constructors Championship

Constructors Championship wil zeggen welk team na een seizoen de meeste punten heeft behaald. Dit team wint dan het Constructors Championship. Je kijkt dan na de laatste race van het seizoen hoeveel punten ieder team heeft behaald.

Bij het team van Max Verstappen kijk je bijvoorbeeld hoeveel punten Verstappen en Perez samen hebben behaald. De teams die het jaarlijks normaal gesproken met elkaar uitvechten zijn, Mercedes, Ferrari en Red Bull.

Snelste kwalificatie

De kwalificatie van de Formule 1 bestaat uit 3 kwalificatierondes, Q1, Q2 en Q3. Je kan je geld inzetten op de winnaar van de gehele kwalificatie, dus na Q3, degene die poleposition heeft bij de start van de Grand Prix. Het gaat hier meestal tussen Max en Lewis, een spannende strijd.

Snelste raceronde

Per Grand Prix kun jij je geld inzetten op wie de snelste raceronde rijdt. Dit kan jij live tijdens de race doen maar ook voorafgaand. Wat altijd belangrijk is om te weten is dat de snelste raceronde meestal in het laatste deel van de Grand Prix wordt gereden, dit komt doordat een courrier dan weet wat zijn belangen nog zijn bij het resterende deel van de wedstrijd.

Weet een courrier bijvoorbeeld dat hij degene voor hem niet meer kan inhalen, maar ook niet meer kan worden ingehaald door de persoon achter hem, dan kan hij kiezen voor een pitstop voor verse nieuwe banden. Op een setje verse nieuwe banden rijd je meestal de snelste tijd, dus het is daarom belangrijk om goed het verloop van de race in de gaten te houden voordat je gaat inzetten. 

Beste bookmaker om op Max Verstappen te wedden

In Nederland zijn er drie goede bookmakers die een breed assortiment aanbieden wat betreft het wedden op sport, echter zijn er maar twee waar je ook kan gokken op Max Verstappen.

Dit zijn TOTO en Betcity, Betcity is in Nederland een hele nieuwe bookmaker en is daardoor nog vrij nieuw en onbekend. Integendeel tot TOTO, die al jarenlang actief is in Nederland en daarmee enorm betrouwbaar is geworden. Daarom zouden wij jou adviseren om gebruik te maken van TOTO wanneer jij wil wedden op Max Verstappen. 

Interessante Max Verstappen odds

In de tabel hieronder geven wij een paar interessante quoteringen wat betreft Max Verstappen in de Formule 1. Wij geven jou een overzicht met de weddenschappen, toelichtingen en de bookmakers waar deze te vinden zijn.

Bonussen bij het wedden op Max Verstappen

Bookmakers bieden veel  verschillende bonussen aan bij het gokken op Max Verstappen. Het is erg belangrijk om gebruik te maken van bonussen, dit omdat je dan veel meer uit jouw inzet kan halen. Zo kan jij inleg bijvoorbeeld verdubbeld zien worden.

TOTO biedt in het geval van Max Verstappen vaak de beste bonussen aan, ze geven met regelmaat een Nederlands tintje aan hun bonus die gekoppeld is aan Max Verstappen. Zo werd de quotering van Max Verstappen erg verhoogd toen hij zijn thuisrace reed in Zandvoort. Je moet wel altijd goed opletten bij de bonussen, er zitten eigenlijk altijd wel bepaalde voorwaarden aan gekoppeld, lees die eerst goed door.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik gokken op Max Verstappen?

Na het maken van een account bij een bookmaker moet jij eerst geld storten om een gokje te wagen. Nadat jij dit hebt gedaan kan je naar de categorie ‘Formule 1’, eenmaal hier aangekomen zijn er verschillende weddenschappen beschikbaar om op in te zetten wat betreft Max Verstappen.

Wie is de grootste rivaal van Max Verstappen?

De grootste rivaal van Max Verstappen in de Formule 1 is Lewis Hamilton.

Waar wordt het meest op gewed wat betreft Max Verstappen?

Het meest wordt gewed op de winnaar van een Grand Prix gevolgd door de winnaar van een Formule 1 seizoen.

Welke bookmaker heeft het breedste assortiment aan wat betreft Max Verstappen?

TOTO biedt het breedste assortiment aan wat betreft de Formule 1 en daarmee Max Verstappen. Overigens is TOTO ook de bookmaker in Nederland met de meeste ervaring en daarmee het meest betrouwbaar.

>