Wedden op Australian Open 2022

In dit artikel gaan wij jou meer vertellen over het wedden op de Australian Open. De Australian Open behoort tot 1 van de 4 Grand Slams en is de eerste die plaatsvindt. Het tennis toernooi vindt plaats tussen 17 januari 2022 en 30 januari 2022 in Australië en wordt gespeeld in Melbourne Park te Melbourne. Hardcourt is de ondergrond waarop er gespeeld wordt. Vorig jaar ging Djokovic met de Grand Slam titel naar huis.

Dus ben jij een echte tennisliefhebber dan moet je zeker dit artikel lezen. Wij leggen jou alles uit wat je moet weten, meer informatie over de Australian Open, hoe je kan wedden op de Australian Open, handige tips en nog veel meer!

Waarom wedden op de Australian Open?

Tennis is wereldwijd een hele bekende en grote sport die jaarlijk veel toernooien organiseert. Australian Open wedden is altijd erg leuk en interessant, maar waarom? Hier zijn meerdere redenen voor.

De grootste en bekendste tennistoernooien zijn de 4 Grand Slams: US Open, Wimbledon, Roland Garros en natuurlijk de Australian Open. De beste tennissers ter wereld komen af op de prestigieuze toernooien; elke tennisser droomt ervan om te mogen spelen op een Grand Slam toernooi.

De Australian Open opent het Grand Slam seizoen en tennissers willen hier gelijk laten zien hoe zij het nieuwe seizoen tegemoet gaan. Dat zorgt ervoor dat er spannende en verhitte wedstrijden worden gespeeld. Een goede reden om hierop te wedden!

Een andere reden is dat het toernooi in slechts veertien dagen tijd wordt gespeeld. Elke dag gedurende het toernooi zijn er dus super veel tenniswedstrijden om op te wedden, waardoor je als gokker op deze manier veel kansen krijgt om geld te verdienen.

De laatste reden is dat er altijd van alles kan gebeuren op een Grand Slam, zo ook bij de Australian Open. Jaarlijks vinden er grote verrassingen plaats. Het is nooit te voorspellen wie de Grand Slam titel gaat winnen. Het kan ook zomaar zijn dat een grote favoriet er gelijk de eerste ronde uit gaat.

Hoe kun je wedden op Australian Open?

Inzetten op Australian Open 2022 kan je doen bij veel verschillende bookmakers. De bookies bieden naast tennis ook veel andere sporten aan.

Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij hieronder het registratieproces in een kort stappenplan verwerkt. Dit werkt bij de verschillende bookmakers vaak op dezelfde manier. Na het doorlopen van dit stappenplan ben jij klaar om je eerste bet te maken.

  • Kies een bookmaker uit. Het is handig om er één te kiezen waarvan je het gevoel hebt dat die het best werkt.
  • Als nieuwe speler maak je nu een profiel aan. Er worden hier verschillende gegevens gevraagd. Denk hierbij aan naam, straat, postcode, bankgegevens en je ID. Vergeet niet deze gegevens op te slaan! Hierna moet jij je account verifiëren in je mailbox.
  • Als dit goed gelukt is kan je geld op het account storten. De meeste bookmakers hebben ook een stortingsbonus. Verderop in dit artikel wordt nog uitgelegd welke bonussen dit zijn. Wanneer er een saldo toegevoegd is, kan je door naar de laatste stap.
  • Het wedden kan beginnen! Zoek hierna je favoriete Australian Open speler op en begin op wedstrijden te wedden.

Een laatste tip is om gebruik te maken van bonussen die bookmakers aanbieden. Verderop in dit artikel hebben wij de beste bonussen van dit moment geselecteerd in een handig overzicht. Maak hier gebruik van want ze zijn volledig gratis!

Welke Australian Open weddenschappen zijn er?

Zoals we eerder uitgelegd hebben is tennis een bekende sport en wedden op tennis dan ook erg populair. Zo is er dus ook veel aandacht voor de Australian Open en wordt hier ook veel op gewed.

Maar welke bekende en leuke weddenschappen kunnen er dan op dit toernooi worden gedaan? Wij nemen de belangrijkste graag even met jullie door.

Wedden op winnaar wedstrijd

Dit is de meeste simpele weddenschap die er is zowel voor tennis dan voor welke sport dan ook. Wat je hier doet is dat je wed op de winnaar van een wedstrijd. Bij tennis zijn er altijd maar twee mogelijkheden: Team A wint of Team B.

Wedden op winnaar Australian Open finale

Bij de Australian Open wedmarkten is het mogelijk om in te zetten op de winnaar van de Australian Open; deze weddenschap is altijd erg gewild en populair. Bij de Australian Open duurt het gelukkig niet heel lang voordat je weet wie het toernooi heeft gewonnen, het duurt immers maar twee weken. Deze weddenschap is zeer rendabel en levert vaak het meeste op van alle wedmarkten.

Under/Over

Bij bookmakers kan je op vele sporten wedden op under/over, en zo ook voor tennis. Zo kan je bij tennis gokken op hoeveel sets jij denkt dat er plaats gaan vinden in een Australian Open wedstrijd. Je kan bijvoorbeeld wedden op Over 3,5 set of Under. Het gaat dan om het totale aantal sets in die wedstrijd, dus afkomstig van beide spelers.

Exacte uitslag wedstrijd

De laatste populaire weddenschap die wij met jullie willen bespreken is het wedden op de exacte uitslag van een Australian Open wedstrijd. Je gokt dus op de precieze uitslag, bijvoorbeeld 4-2 in sets. Deze weddenschap is altijd gewaagd omdat het heel lastig is om de exacte uitslag te raden, wel levert deze weddenschap de hoogste quoteringen op. Het gokken op deze wedden van de Australian Open levert jou dus veel op.

Beste bookmaker voor wedden op Australian Open wedstrijden

De gokindustrie is enorm groot, er zijn veel verschillende bookmakers waar jij een kan wedden op een evenement of zelf kan live wedden. Of dit nou op een voetbalwedstrijd of een Australian Open wedstrijd, niks is te gek. Er zijn vele mogelijkheden waar jij op wil gokken.

In Nederland zijn er een aantal bookmakers waar jij gebruik van kan maken. Sinds 1 oktober 2021 zijn er een paar wedbureaus die van de Nederlandse Kansspelautoriteit een goklicentie hebben gekregen. De bekendste actieve bookmakers in Nederland zijn TOTO, Bet365 en BetCity. Bij deze bookmakers kun je op ontzettend veel mogelijkheden wedden wat betreft de Australian Open wedstrijden.

De bookmakers kunnen heel erg op elkaar lijken maar hebben ook wel degelijk wat verschillen. De ene keer zijn de quotering beter voor bij TOTO, de andere keer zijn de quoteringen weer beter bij BetCity. Dit geldt ook voor de bonussen. Maar wat is dan de beste Australian Open bookmaker? Dat is moeilijk te zeggen, maar bekijk hieronder een aantal tips waar je op moet letten bij het kiezen van een bookmaker:

  • 1. Bekijk het aanbod van de online bookmaker. De ene heeft simpelweg meer partijen dan de andere.
  • 2. Voordat je een account aanmaakt kan je al op de website scrollen. Hierdoor kan je goed kijken naar de gebruiksvriendelijkheid. Bevalt het? Dan kan je een account aanmaken.
  • 3. Kijk goed naar de verschillende bonussen. Bij een bookmaker krijg je vaak een stortingsbonus en/of een welkomstbonus en deze verschilt weer bij iedereen. Belangrijk is ook om de voorwaarden bij de bonus goed door te lezen.

Op de website van Wedbureaus hebben we ook verschillende reviews gemaakt van bookmakers. Hiermee kan je de bookmakers met elkaar vergelijken. Hierdoor kan je voor jezelf een keuze maken met wat de beste bookmaker is om op de Australian Open te wedden. Ook kan je zelf online op zoek gaan naar andere reviews en recensies.

Hieronder in de tabel zijn de beste bookmakers van dit moment te zien:

Tips en Strategieën om op Australian Open te wedden

Op de Australian Open wedden is en blijft altijd onvoorspelbaar. In de tenniswedstrijden gebeurd veel en daarom is het nooit zeker wie de winnaar wordt. Daarom hebben wij verschillende tips en strategieën voor je opgeschreven. Lees deze goed door en straks kan jij beter op de Australian Open wedden.

Bekijk de verschillende spelers

Het is goed om de verschillende spelers te bekijken die meedoen aan het Grand Slam toernooi. De meeste spelers hebben namelijk bepaalde voorkeuren als ondergrond. De Australian Open wordt op hardcourt gespeeld en sommige spelers vinden dat niet fijn. Daarom is het goed om je in te lezen. Zo speelt Serena Williams het liefst op hardcourt.

Maak gebruik van een handicap

Als je er zeker van bent dat iemand gaat winnen is het ook handig om gebruik te maken van een handicap. Hier zet je een speler op een virtuele achterstand waardoor de odd meestal flink gaat stijgen. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je meer geld gaat verdienen.

Volg het laatste nieuws

Belangrijk is altijd het nieuws te volgen rondom het Australian Open tennis, kijk naar eventuele blessures, vorm, wie won vorig jaar en ga zo maar door.

Australian Open bonussen

Er zijn veel verschillende wedbureaus waar jij op de Australian Open kan wedden. Deze bookmakers bieden ook verschillende bonussen aan. Dit zijn vaak de welkomstbonus, free bets, quoteringen boost en stortingsbonussen.

Op Wedbureaus is altijd een overzicht te vinden van alle beschikbare bonussen bij de verschillende bookmakers. Het is handig om hiervan gebruik te maken, aangezien het je een boost kan geven. Een Australian Open bonus kan ervoor zorgen dat je nog meer kunt verdienen. Onze bonussen zijn altijd up to date en we mogen soms zelfs exclusieve bonussen aanbieden aan de bezoekers van Wedbureaus.nl.

Een Australian Open bonus kan ervoor zorgen dat je nog meer kan verdienen. Onze bonussen zijn altijd up to date en we mogen soms zelfs exclusieve bonussen aanbieden voor verschillende sportweddenschappen voor de bezoekers van Wedbureaus.nl.

Australian Open geschiedenis

De oprichting van de Australian Open gaat terug tot in het begin van de vorige eeuw. Het Grand Slam toernooi werd voor het eerst gespeeld in 1905; de locatie was toen het Warehouseman's Cricket Ground in St Kilda Road.

Het Australische toernooi wordt beheerd door 'Tennis Australia'. Het Grand Slam toernooi werd beroemd onder de naam 'The Australasian Championships', die in 1927 werd veranderd naar de naam 'The Australian Championships'. Als laatst werd de naam 'The Australian Championships' in 1969 veranderd naar 'The Australian Open', de naam die wij tot heden nog steeds kennen.

Op het begin trok het Grand Slam toernooi helemaal geen internationale spelers aan, dit kwam door het gesprek aan transport. Het was zelfs erg lastig om voor spelers die actief waren in Australië het toernooi in Melbourne te bereiken. Maar dit veranderde rond de jaren '60, de infrastructuur en transport ging flink vooruit waardoor er veel (buitenlandse) speler op het toernooi afkwamen


Veelgestelde vragen over gokken op Australian Open

Wat zijn de populairste spelers om op te wedden op Australian Open?

De meest populaire speler waarop gewed wordt is Novak Djokovic. Hiernaast zijn Rafael Nadal en Roger Federer ook nog spelers die heel populair zijn.

Kan ik een bonus krijgen voor Australian Open weddenschappen?

Ja dat kan, dit verschilt per wel bookmaker. De bekendste zijn free bets, odd boost en stortingsbonus. Deze kunnen ook weer per bookmaker verschillen. Het is goed om in te lezen bij de bonussen zodat je de beste voor jezelf hebt. Het is verantwoord wedden is hier een belangrijk aspect dus het is goed als je je gaat inlezen.

Welke tenniscompetities zijn populair om op te wedden?

De meest populaire tenniscompetities zijn de Grand Slams, dit zijn de US Open, Wimbledon, Roland Garros en de Australian Open. De populairste Grand Slam is Wimbledon.

>