Wedden op US Open

Tennis is een sport die al jaren bestaat en ook heel populair is. Er zijn ook verschillende toernooien zoals Wimbledon en de US Open. De US open is dan ook een toernooi waar veel aandacht naartoe gaat. Het wordt ook wel vaak in de war gebracht met de Australian Open.

Wil jij ook hierop wedden, maar weet je niet hoe dat moet? Dan zit je bij dit artikel goed! Wij van Wedbureaus gaan je alles uitleggen over dit toernooi. Hoe je erop kan wedden, welke weddenschappen er zijn en nog veel meer zaken.

Voor we beginnen, hebben we een cadeautje voor je!

Op Circus krijg je 50x je inzet op de persoon die jij als winnaar voorspelt van de US open. Denk jij te weten wie gaat winnen en wil je hiermee 50 keer je inzet op terugverdienen? Maak dan nu een account aan.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd

Waarom wedden op de US Open?

Tennis is een grote sport en bestaat uit veel toernooien. Het is daarom ook interessant om op tennis gokken. Maar waarom is het interessant om te wedden op US Open? Daar zijn verschillende redenen voor.

De mooiste tennis toernooien zijn de Grand Slams. Hier komen de beste tennissers naartoe en wordt er gespeeld voor veel prijzengeld. Voor een tennisser is het ook een droom om een Grand Slam toernooi te winnen.

De US Open is het laatste Grand Slam toernooi van het jaar. Dit betekent dat het voor tennissers de laatste kans is om het toernooi te winnen. Het zorgt ervoor dat er hele leuke wedstrijden gespeeld worden en het spannend is om hierop te gokken.

Hiernaast wordt dit toernooi in slechts 2 weken (!) tijd gespeeld. Dit betekent dat er in een korte tijd heel veel wedstrijden gespeeld worden. Voor een gokker is dit heel interessant aangezien er veel kansen zijn om winst te behalen.

 In 2 weken tijd kan je veel lijstjes plaatsen en hopelijk veel winnen. Dit betekent dat je ook snel weet wie de winnaar van het toernooi wordt. Daarom is het ook aantrekkelijker om dit soort weddenschappen te plaatsen. Het gokken op US open en andere toernooien is daarom ook een echte trekpleister.

Tot slot is de US Open ook nog een onvoorspelbaar toernooi. Er zijn veel favorieten maar er komen veel verrassingen in voor. Dit zorgt er ook weer voor dat er grote winsten behaald kunnen worden. De US Open weddenschappen zijn dan ook uitdagend en leuk.

Wie wil nou niet een mooie winst behalen? In 2021 werd de US open nog gewonnen door een 18-jarige tennisster. Ze was de eerste die via de kwalificaties een Grand Slam won. Dit laat wel zien dat het een toernooi is met veel verrassingen.

Hoe kun je wedden op US Open?

Maar hoe kun je dan gokken op het US Open? Wedden op US Open kan je doen bij bookmakers. Voor jij je eerste bet kan plaatsen is het belangrijk om je bij een specifieke bookmaker te registreren. Er zijn veel verschillende bookmakers die gokken op het US Open mogelijk maken. Enkele aanbevolen (top 5) bookmakers hebben we hieronder opgesteld:

Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij hieronder het registratieproces in een kort stappenplan verwerkt. Dit werkt bij de verschillende bookmakers vaak op dezelfde manier. Na het doorlopen van dit stappenplan ben jij klaar om je eerste bet te maken.

 • Kies een bookmaker uit. Het is handig om er één te kiezen waarvan je het gevoel hebt dat die het best werkt.
 • Maak hierna een account aan. Er worden hier verschillende gegevens gevraagd. Denk hierbij aan naam, straat, postcode, bankgegevens en je ID. Vergeet niet deze gegevens op te slaan!
 • Als dit goed gelukt is kan je geld op het account storten. De meeste bookmakers hebben ook een stortingsbonus. Verderop in dit artikel wordt nog uitgelegd welke bonussen dit zijn.
 • Je kan beginnen met wedden! Zoek hierna je favoriete US Open speler op en begin op wedstrijden te wedden.

Een laatste tip is om gebruik te maken van bonussen die bookmakers aanbieden. Verderop in dit artikel hebben wij de beste bonussen van dit moment geselecteerd in een handig overzicht. Maak hier gebruik van want ze zijn volledig gratis!

Welke US Open weddenschappen zijn er?

Zoals we eerder uitgelegd hebben is tennis een bekende sport en wedden op tennis dan ook erg populair. Zo is er ook veel aandacht voor de US Open en wordt hier ook veel op gewed.

Maar wat zijn dan de bekende en populaire weddenschappen die er bij dit toernooi gedaan worden? Deze worden hieronder beschreven en het is aan te raden om hiermee te beginnen als je gaat wedden.

Wedden op winnaar wedstrijd

Dit is eigenlijk de meest simpele weddenschap die je kan hebben. Hier gok je simpelweg op de winnaar van de wedstrijd die je interessant vindt. Bij wedden op US Open is dit wel één van de meest voorkomende weddenschappen. Hier kan je kiezen uit de 2 spelers die in de partij zijn. Als jouw speler wint heb je kans op een geldbedrag.

Wedden op winnaar toernooi

Bij US open weddenschappen is de 'wedden op winnaar toernooi' optie er ook één die vaak voorkomt. Hier gok je op de speler waarvan je denkt dat die het toernooi gaat winnen. Het fijne is dat het toernooi slechts 2 weken duurt waardoor je snel erachter komt of je het goed hebt. Dit is één van de beste odds aangezien je hier veel mee kan winnen.

Under/Over

Het under/over principe is in vele sporten en dus ook tennis zeer populair. Hier kan je bijvoorbeeld gokken op hoeveel sets er uiteindelijk in de wedstrijd gespeeld worden. Dit kan bijvoorbeeld over 2,5 zijn of onder 2,5. Het zijn dan het totaal aantal sets in de wedstrijd waardoor je niet perse hoeft te focussen op 1 speler

Exacte uitslag wedstrijd

De laatste is de exacte uitslag van een wedstrijd. Dit gaat over de totale sets die in een wedstrijd voorkomen. Je hoeft dus dan niet te voorspellen hoeveel de score wordt in die set. Deze weddenschap wordt ook wel als gewaagd gezien aangezien de kans klein is dat je het goed hebt. Bij het gokken op US Open zijn dit dat ook weddenschappen met hoge odds.

Beste bookmaker om op US Open wedstrijden te wedden?

De gokwereld is heel erg groot en je kan op verschillende bookmakers weddenschappen plaatsen. Of dit nou voetbalweddenschappen zijn of US Open weddenschappen.

Er zijn een aantal bekende bookmakers zoals TOTO, Bet365 en Betcity. Deze zijn ook zeer goede opties om op US Open te gokken. Ze kunnen heel erg op elkaar lijken maar hebben ook wel degelijk verschillen. De ene keer zijn de odds beter voor een gebruiker bij TOTO. Een andere keer zijn de odds weer beter bij Betcity. Dit geldt ook voor de bonussen.

Maar wat is dan de beste US Open bookmaker? Dat is moeilijk te zeggen, maar bekijk hieronder een aantal tips waar je op moet letten bij het kiezen van een bookmaker:

 • 1. Bekijk het aanbod van de bookmaker. De ene heeft simpelweg meer partijen dan de andere.
 • 2. Voordat je een account aanmaakt, kan je al op de website scrollen. Hierdoor kan je goed kijken naar de gebruiksvriendelijkheid. Bevalt het? Dan kan je een account aanmaken.
 • 3. Kijk goed naar de bonussen. Bij een bookmaker krijg je vaak een stortingsbonus en deze verschilt weer bij iedereen.

Op Wedbureaus hebben we ook verschillende reviews gemaakt van bookmakers. Hiermee kan je de bookmakers makkelijk met elkaar vergelijken. Hierdoor kan je voor jezelf een keuze maken met wat de beste bookmaker is om op US Open te wedden.

Tips en Strategieën om op US Open te wedden

Tennis is en blijft een onvoorspelbare sport om op te gokken. In een wedstrijd gebeurd veel en daarom zijn er ook veel verrassingen. Daarom hebben wij verschillende tips en strategieën voor je opgeschreven zodat je kan beginnen met op US Open wedden!

Bekijk de verschillende spelers

Het is goed om de verschillende spelers te bekijken die meedoen aan het Grand Slam toernooi. De meeste spelers hebben namelijk bepaalde voorkeuren als ondergrond. De US Open wordt op hardcourt gespeeld en sommige spelers vinden dat niet fijn. Daarom is het goed om je in te lezen.

Maak gebruik van een handicap

Als je er zeker van bent dat iemand gaat winnen is het ook handig om gebruik te maken van een handicap. Hier zet je een speler op een virtuele achterstand waardoor de odd meestal flink gaat stijgen. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je meer geld gaat verdienen.

Volg het laatste nieuws

Als laatste tips is het belangrijk om het nieuws van. het Grand Slam toernooi goed in de gaten te houden. Hierin kan je goed volgen wie er in vorm zijn of wie er geblesseerd zijn. Dit kan cruciale informatie zijn.

US Open bonussen

Er zijn veel verschillende bookmakers waarop je op US Open kan wedden. Deze bookmakers hebben ook verschillende bonussen. Dit zijn vaak free bets, odd boost en stortingsbonus. Het is handig om gebruik te maken hiervan aangezien het je een boost kan geven.

Een US Open wedden bonus kan ervoor zorgen dat je nog meer kan verdienen. Onze bonussen zijn altijd up to date en we mogen soms zelfs exclusieve bonussen aanbieden voor verschillende sportweddenschappen voor de bezoekers van Wedbureaus.nl.


US Open geschiedenis

De US Open bestaat eigenlijk uit 2 toernooien. Het is een mannen toernooi (dit begon in 1881) en een vrouwen toernooi (dit begon in 1887). Hier kwamen in 1900 dubbelspel bij. In 1968 kwam het toernooi tot de naam US Open. Hiervoor hadden het andere namen.

Het laatste Grand Slam toernooi werd eerst op gras gespeeld maar in 1975 kwam daar verandering in. Toen werd er overgegaan op gravel. Dit werd alweer snel vervangen aangezien het in 1978 overging naar hardcourt.

Kortom, het is een heel bekend toernooi dat al heel lang bestaat. Je kan je dan voorstellen dat er veel mensen aan mee gedaan hebben. Maar wie heeft de US Open het vaakst gewonnen? En wie zijn de jongste winnaars van het toernooi? Dat wordt hieronder behandeld!

Meest succesvolle US Open spelers open tijdperk mannen

 • Roger Federer - 5 Titels (1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014)
 • Pete Sampras - 5 Titels (1990, 1993, 1995, 1996, 2002)
 • Jimmy Connors - 5 Titels (1974, 1976, 1978, 1982, 1983)

Meest succesvolle US Open spelers open tijdperk  vrouwen

 • Serena Williams - 6 Titels (1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014)
 • Chris Evert - 6 Titels (1975, 1976, 1977, 1978, 1980, 1982)
 • Steffi Graf - 5 Titels (1988, 1989, 1993, 1995, 1996)

Veelgestelde vragen over gokken op Tour de France

Wat zijn de populairste spelers om op te wedden op US Open?

De meest populaire speler waarop gewed wordt is Novak Djokovic. Hiernaast zijn Rafael Nadal en Roger Federer ook nog spelers die heel populair zijn.

Kan ik een bonus krijgen voor US Open weddenschappen?

Ja dat kan, dit verschilt per wel bookmaker. De bekendste zijn free bets, odd boost en stortingsbonus. Deze kunnen ook weer per bookmaker verschillen. Het is goed om in te lezen bij de bonussen zodat je de beste voor jezelf hebt. Het is verantwoord wedden is hier een belangrijk aspect dus het is goed als je je gaat inlezen.

Welke andere competities dan US Open zijn goed om op te wedden?

Naast de US Open zijn er nog vele andere toernooien die populair zijn om op te wedden. Deze hebben vaak individuele wedstrijden en dubbelspel wedstrijden. Dit zijn toernooien als Wimbledon, Australian Open of de French Open (Roland Garros).

>