Geld verdienen met Wedden op Voetbal

Wil jij op voetbal wedden maar wil je hier eerst meer informatie over? Dan zit je bij dit artikel goed! Hoe kun je wedden op voetbal? Welke wedopties zijn er op het voetbal? Wij van WedBureaus leggen alles uit over het wedden op voetbal.

Waarom wedden op voetbal?

Er zijn meerdere redenen waarom het interessant is om op voetbalwedstrijden te gokken. Voetbal is een uiterst populaire sport waar wereldwijd veel naar gekeken wordt. Hierdoor worden er ook heel veel weddenschappen geplaatst op voetbalwedstrijden. Naast het vooraf plaatsen van weddenschappen kan er bij het voetbal ook live gewed worden. Het live wedden op voetbal is ook zeer populair. Bij het voetbal zijn er heel veel verschillende wedstrijden waar gebruikers op kunnen wedden. De gebruikers worden niet beperkt en daarom is het wedden op voetbal zo populair. Als je niet beperkt wil worden in je gok opties raden wij aan om voetbalweddenschappen te doen.

Binnen een wedstrijd of een competitie zijn er ook nog veel gebeurtenissen waarop gespeeld kan worden. Een gebruiker kan bijvoorbeeld wedden op de topscorer van de competitie of een assist in een wedstrijd. Er is een grote keuze van beschikbare weddenschappen waardoor het redelijk eenvoudig is. Dit betekent dat er ook recreatieve gebruikers mee kunnen doen.

Als jij een echte voetballiefhebber bent is het ook leuk om te wedden op voetbal. De voetbalkennis zorgt ervoor dat je de kans op winst vergroot. Hiernaast ben je dan ook bezig met iets wat je leuk vindt. De spanning van een voetbalweddenschap zorgt er toch voor dat je wedstrijd iets levendiger meemaakt. Als de voetbalweddenschap dan ook nog goed is, dan is het blijheid gevoel hierna nog groter aanwezig.

Hoe kun je wedden op voetbal?

Er zijn verschillende bookmakers waar op voetbalwedstrijden gewed kan worden. Bij deze bookmakers moet een gebruiker eerst een account aanmaken om te mogen wedden. Hier worden verschillende gegevens gevraagd van de gebruiker zoals naam, straat, en postcode. Ook moeten de bankgegevens en ID geverifieerd worden. De bookmakers vragen ook naar limieten die de gebruiker zelf moet instellen. Zorg ervoor dat je de gegevens juist invult aangezien dit anders later problemen kan veroorzaken.

De administratieve kant is dan voorbij en dan kan een speler een bedrag storten op het account. Met dit account kunnen de gebruikers dan gokken op voetbal. Het aanmaken van een account kost weinig tijd.

Welke voetbal weddenschappen zijn er?

Bij het wedden op voetbal zijn er heel veel verschillende wedopties. Per bookmaker kan dit weer verschillen maar de hoofdlijnen zijn hetzelfde. Er zijn een paar wedopties die zeer populair zijn en bij elke bookmaker terug te vinden zijn.

1x2 Weddenschap

Een 1x2 weddenschap is de vorm van een weddenschap die het vaakst voor komt. Het klinkt moeilijk maar het is eigenlijk heel simpel. Bij deze vorm wordt er gewed op winst, verlies of een gelijkspel. Bij het live wedden op voetbal kan dit ook gedaan worden. De odd van een gelijkspel is vaak één van de hogere odds.

Een voorbeeld is dat een gebruiker wed op de winst van Ajax. De odd hierbij is 2.13. Met een inzet van 10 euro zou deze gebruiker €23,13 Euro kunnen winnen.

Both teams to score

Both teams to score wordt ook wel afgekort als BTTS. Dit is een term die vaak bij het voetbal wedden gebruikt wordt. Als een gebruiker ‘ja’ kiest dan gaat diegene ervan uit dat beide ploegen in de wedstrijd gaan scoren. Als een gebruiker ‘nee’ kiest dan gaat diegene er niet vanuit dat beide ploegen in de wedstrijd gaan scoren. Het is een duidelijke ja of nee. Dit wordt vaak gebruikt in belangrijke play-off wedstrijden zoals in de Champions League.

Een voorbeeld hiervan is dat een gebruiker wed dat beide teams gaan scoren in een wedstrijd. De odd hierbij is 1.83. Met een inzet van 10 euro zou deze gebruiker €18,30 Euro kunnen winnen.

Under/over

Dit wordt ook wel gezien als lager en hoger. Bij het under/over principe gaat het vaak over het aantal doelpunten dat in een wedstrijd wordt gescoord. Hier werken ze met halve cijfers. Met over 0.5 bedoelen ze minimaal 1 doelpunt. Met under 0.5 bedoelen ze dat er minder dan 1 doelpunt gescoord wordt. Dit kan doorberekend worden tot het aantal doelpunten dat een gebruiker wil gokken. Dit kan voor het totale aantal doelpunten in de wedstrijd maar ook voor een individueel team.

Een voorbeeld hiervan is dat een gebruiker wed op dat er in een wedstrijd over 3.5 goals gaat vallen (minstens 4 dus). De odd hierbij is 2.5. Met een inzet van 10 euro zou deze gebruiker €25,00 Euro kunnen winnen.

Dubbele kans

Een dubbele kans is een van de veiligste opties die gedaan kan worden bij het wedden op voetbal. Hier wordt bij een wedstrijd op twee opties gegokt. Dit kan een gelijkspel met winst zijn of de andere combinaties die mogelijk zijn. Een gelijkspel hoeft hier niet per se bij betrokken te zijn. Twee van de drie mogelijke uitkomsten worden gekozen. Bij spannende wedstrijden zoals in de Champions League of Premier League wordt dit vaak gedaan.

Een voorbeeld hiervan is dat een gebruiker wed dat Feyenoord wint of gelijkspeelt. Als de wedstrijd op één van deze twee opties eindigt is de bet gewonnen. De odd hierbij is 1.3. Met een inzet van 10 euro zou deze gebruiker €13 Euro kunnen winnen.

Handicap 

Bij het wedden van een handicap wordt een team op een virtuele voorsprong of achterstand gezet. Het doel hierbij is eigenlijk dat een team veel gaat scoren of de schade beperkt weet te houden. Een team kan bijvoorbeeld virtueel 2-0 voor of achter staan. Het ligt eraan wat de gebruiker zelf wil.

Een voorbeeld hiervan is dat een gebruiker wed dat PSV Eindhoven gaat winnen. Maar diegene is er zo erg van overtuigd dat ze met 3-0 gaan winnen, dat hij een handicap van 0-2 zet voor de tegenstander. PSV moet nu minimaal met 3-0 winnen als de gebruiker de bet goed wil hebben. 

Beste bookmaker om op voetbalwedstrijden te wedden

Er zijn verschillende soorten bookmakers waar er op voetbal gewed kan worden. Er zijn een paar grote bookmakers in Nederland genaamd Toto en BetCity. Deze kunnen op het oog op elkaar lijken maar hebben wel verschillen in de odds. De ene keer zijn de odds beter voor een gebruiker bij Toto. Een andere keer zijn de odds weer beter bij Toto. Dit geldt ook voor de bonussen. Het is sowieso aan te raden om goed in te lezen in de odds en de bookmakers. Op deze manier kan je goed kijken welke bookmaker je wil gebruiken.

Beste tips/strategieën om op voetbal te wedden

Het wedden op voetbal blijft een moeilijk spel en het is nooit precies te voorspellen wat er gaat gebeuren. Er zijn wel tips/strategieën die het je gemakkelijker kunnen maken. Deze staan hieronder omschreven.

Tip 1.

Analyseer voetbal statistieken

Data is leidend bij het wedden op sport. Voordat je gaat wedden is het goed om de voetbalstatistieken te controleren. Deze geven je inzicht over de ploegen. Op deze manier kan je een betere keuze maken en voelt het minder als gokken. Dit geldt ook voor het live wedden. Tijdens een wedstrijd is het goed om naar de statistieken je kijken zodat je een logische keuze maakt. Bij sommige competities zoals de Premier League en Eredivisie zijn er meerdere statistieken beschikbaar.

Tip 2.

Varieer /combineer de weddenschappen 

Verder is het goed om te kijken naar de variatie in de verschillende weddenschappen. Heel veel verschillende gebeurtenissen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Lees je dus goed in zodat je steeds meer ervaring krijgt met voetbal wedden. Zet daarna steeds meer logische weddenschappen. Voorspel de combinaties goed en dan win je vaak grote bedragen.

Tip 3.

Bekijk de verschillende bookmakers/bonussen

Bij het voetbal wedden is het ook nog belangrijk om de verschillende online bookmakers te bekijken. Deze hebben verschillende odds die voor jou positief kunnen zijn. De meeste online bookmakers hebben ook nog verschillende odds. Op deze manier leer je de bookmaker kennen en kan je beter op voetbal wedden.

Tip 4.

Richt je op lange termijn

Wees niet gehaast en richt je op lange termijn. Probeer niet te wedden terwijl het niet nodig is. Als betere odds over verschillende dagen verdeeld zijn is het beter om dat te kiezen. Dat is beter dan een gehaaste weddenschap. Zet dus pas in als je er vertrouwen in hebt. Op deze manier vergroot je de kans op winst en blijf je langer spelen.

Voetbal Bonussen 

Er zijn veel bookmakers die verschillende bonussen aanbieden als het gaat om het wedden op voetbal. De bonussen die het vaakst naar voren komen zijn free bets, odd boost en stortingsbonus. Bij een free bet krijgt een gebruiker een kans om een ‘gratis’ weddenschap te doen met het geld van de bookmaker. Een voorbeeld hiervan is dat een gebruiker al lang gebruikt maakt van een bookmaker en daarom een 5 euro free bet krijgt. 

Bij een odd boost wordt de huidige odd van een weddenschap met een bepaald percentage verhoogt. Als laatste krijgt een gebruiker bij een stortingsbonus nog een bedrag op het account erbij. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat een gebruiker 20 euro erbij krijgt als diegene 50 euro op het account stort. In een tabel hebben wij de bonussen die bookmakers aanbieden weergegeven. Hierdoor weet jij precies welke bookmaker welke sport bonus aanbiedt. Deze sport bonussen zijn altijd up to date en ook geldig voor andere sporten zoals wedden op basketbal. Daarnaast mogen wij soms exclusieve bonussen weggeven.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de populairste teams om op te wedden op voetbal?

In de Eredivisie zijn de populairste teams Ajax, PSV en Feyenoord. Internationaal gezien zijn het ploegen als Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Bayern Munchen en PSG. Op deze ploegen wordt er het meest gewed.

Welke voetbalcompetities zijn het meest populair?

In Nederland wordt er het meest gegokt op de Eredivise. Internationale competities zoals de Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga en La Liga zijn ook zeer populair. De Champions League en Europa League zijn ook aantrekkelijk voor gokkers.

Kan ik een bonus krijgen voor voetbal weddenschappen?

Ja dat kan, de bonussen verschillen wel per bookmaker. De bonussen die het vaakst naar voren komen zijn free bet, odd boost en stortingsbonus. Deze zijn bijna altijd bij elke bookmaker.

Welke andere sporten dan voetbal zijn goed om op te wedden?

Er zijn verschillende sporten naast het voetbal die nog interessant zijn om op te gokken. Dit zijn voornamelijk basketbal en darts. Dit zijn populaire sporten waar er op veel gebeurtenissen gewed kan worden. Tennis en wielrennen zijn ook goede sporten om op te wedden.

>