Wedden op Antwerp

De groei van wedden op Antwerp neemt de afgelopen jaren toe. De club uit Antwerpen presteert steeds beter en ook dit seizoen doet de ploeg van Mark van Bommel het goed. 

Mede dankzij het aantrekken van Nederlanders in zowel het team, de technische staf en het bestuur, zorgt het ervoor dat steeds meer Nederlandse voetballiefhebbers de club in de gaten houden.

In dit artikel leggen wij jou meer uit over het wedden op de Antwerpse club, waar je allemaal op kan wedden en wat de beste bookmakers zijn!

Hoe kun je wedden op Antwerp?

Het wedden op Antwerp is erg gemakkelijk en dit kan iedereen. Op deze pagina van Wedbureaus.nl staan de beste bookmakers die legaal actief zijn in Nederland, welke je met elkaar kunt vergelijken en daaruit een keuze maken.


Stap 1: Bekijk welke bookmaker de hoogste odds en welkomstbonus heeft.
Stap 2: Registreer je bij een bookmaker. 

Stap 3: Sort geld op jouw profiel (selecteer een betaalmethode als iDeal, Paypal, Apple Pay, Visa of Mastercard.
Stap 4: Kies je welkomstbonus.
Stap 5: Het wedden op Antwerp kan beginnen!

Waarom wedden op Royal Antwerp?

Royal Antwerp is topeen club uit België, opgericht in 1880. Op het moment van schrijven staat het team onder leiding van Mark van Bommel. Met het aantrekken van o.a. Vincent Janssen, Toby Alderweireld en Jurgen Ekkelenkamp heeft het nu een team om goed in de gaten te houden in de Eerste Klasse.

Onder gokkers wordt wedden op Antwerp met tal van verschillende voorspellingen en soorten weddenschappen erg fanatiek bij de bookmakers gedaan.

De derby tegen de grootste rivaal Beerschot zijn altijd heerlijke potjes en ook de moeite waard om een wedje op te zetten. Dit soort wedstrijden krijgen bij de bookmakers extra aandacht. Zo zijn er dan verhoogde odds, Free Bets of een extra stortingsbonus.

Het is dus interessant om de bookmakers goed in de gaten te houden voor speciale acties rondom belangrijke wedstrijden van Royal Antwerp.

Beste bookmakers voor wedden op Antwerp

Wedbureaus.nl beschikt over een mooie lijst van legale online bookmakers waar je kunt wedden op Antwerp. Al deze bookmakers beschikken over een Nederlandse vergunning, waardoor je zeker weet dat het een eerlijke en betrouwbare aanbieder is. Ook hebben wij al deze partijen beoordeeld met een uitgebreide review, welke je kunt vinden op de pagina bookmakers.

Hieronder zie je een overzicht van de beste bookmakers voor het wedden op Antwerp. De belangrijkste specificaties waarop ze beoordeeld zijn; de beste odds en de beste welkomstbonussen.

Alle legale bookmakers beschikken over Royal Antwerp weddenschappen. 

Welke soorten Antwerp weddenschappen zijn er?

Er zijn heel veel soorten sportweddenschappen waarbij je kunt wedden op voetbal. Het kiezen van de winnaar is de meest simpele manier van wedden die er is en het is een fijne manier om kennis te maken met het wedden op voetbal.

Maar… als je het anders wil doen, dan loont het om je eens te verdiepen in de vele andere weddenschappen die er voor voetbal zijn. Er zijn heel wat opties en strategieën die je in je manier van wedden kunt integreren. Dit kan een groot verschil in winst opleveren wanneer jij dit toepast. Wij laten hieronder een aantal van die opties zien met betrekking tot het gokken op Royal Antwerp

Wedden op dat Antwerp kampioen wordt

Wat vaak een hoge quotering oplevert, is het wedden op de Eredivisie op welke voetbalclub de titel wint. In dit geval het inzetten van geld op dat Antwerp kampioen wordt in een seizoen.

Wanneer je wil wedden op het kampioenschap heb je maandenlang de tijd om een beslissing te maken. Het geldt wel dat hoe eerder je dit doet, een hoe hogere odd er tegenover staat. 

Wedden op Antwerp in Europa

Met de Conference League is er een toernooi bijgekomen dat Antwerp steeds meer succes in de Europese toernooien kan boeken. Natuurlijk is het het mooiste dat ze dit in de Europa League of Champions League doen, maar het gevolg hiervan is dat wedden op Antwerp in Europa ook populairder in geworden.

Verder is de knock-out fase altijd erg spannend en een leuke gelegenheid om aardig wat geld te winnen met je weddenschap. Het voordeel van wedden op Antwerp in Europa is dat de odds hier doorgaans een stuk hoger liggen dan in de Jupiler Pro League Eerste Klasse.

Wedden op de topscorer

Wanneer jij geld gaat inzetten op de uitkomst van voetbalwedstrijden of grote toernooien, is het ook mogelijk om te wedden op de topscoorder. Wedden op een topscoorder bij één van de vele aanbieders van voetbalweddenschappen heeft als groot voordeel dat de keuze vaak enorm is.

Wedden op aantal doelpunten

Doelpunten maken is natuurlijk erg belangrijk in het voetbal. Eén goal kan al het verschil maken tussen winst en verlies. Een vroege 1-0 kan zomaar genoeg zijn om de drie punten mee naar huis te nemen. Er zijn genoeg voetbalwedstrijden waar heel veel in wordt gescoord, maar er zijn ook wedstrijden waar bijna niet of zelfs helemaal niet wordt gescoord! 

Bij de online aanbieders kun jij je volop richten op het aantal doelpunten per duel. Wordt er juist heel veel gescoord of juist heel weinig? En hoe zit het met het aantal doelpunten van de uitspelende ploeg? Er zijn allerlei soorten bets beschikbaar met betrekking tot gokken op goals.

Wedden op voetbalwedstrijden biedt jou verrassend veel mogelijkheden en opties!

Tips en Strategieën om op Antwerp te wedden

Naast dat we alle weddenschappen hebben benoemd, willen wij jullie ook graag helpen om deze weddenschappen te laten voltooien. Daarom geven wij jullie nog wat tips en tricks mee om het gokken op Royal Antwerp net iets gemakkelijker te maken, én de kans groter wordt dat jij eventueel winst behaald uit een weddenschap op Antwerp.

Het is heel belangrijk om kennis op te doen van de Antwerpernaren, om te winnen geven wij jou nog wat advies, neem dit goed door:

Huidige vorm

Kijk goed naar de huidige vorm van Royal Antwerp heeft de club de afgelopen wedstrijden veel gewonnen en wat hebben zij kunnen laten zien in de gewonnen wedstrijden. Vergelijk dit ook goed met de tegenstander van de club waar jij je geld op wil zetten, hoeveel wedstrijden hebben zij gewonnen en zijn zij op dreef?

Quoteringen

Deze tip heb je vast al heel vaak gehoord en waarschijnlijk ben jij er zelf ook al bekend mee, maar kijk altijd naar de quotering die is gekoppeld aan een weddenschap. Een hoe lagere quotering betekent een hogere winstkans en vice versa.

Vorig seizoen

Hoe presteerde Antwerp in een bepaalde duel in het seizoen ervoor? Kijk goed wat opviel tegen de tegenstander.

Speelschema

Speelschema. Heb jij Royal Antwerp als favoriet voor de eindzege van een toernooi/competitie kijk dan goed naar het speelschema. Welke weg moet de club afleggen om de finale te behalen. Speelt die tegen hele sterke of clubs, houd dat nauwlettend in de gaten. Als Antwerp bijvoorbeeld op rij tegen Club Brugge, Anderlecht en Standard Luik wordt het een lastig verhaal,.

>