Wedden op Barcelona

Kijk jij elke El Clásico tussen FC Barcelona en Real Madrid of wil jij gewoon een betje op FC Barcelona afsluiten? In dit artikel vertellen wij jou alles over wat je moet weten bij het wedden op FC Barcelona. Zo vertellen wij je waarom je moet wedden op Barcelona en welke weddenschappen er zijn. Als laatste geven wij je nog enkele tips en benoemen wij de beste bonussen bij de verschillende bookmakers.

Waarom wedden op Barcelona?

Er zijn meerdere redenen die het wedden op FC Barcelona interessant maken. FC Barcelona is een van de beste clubs aller tijden. De Catalaanse club heeft al meerdere grote competities weten te winnen met legendes zoals Johan Cruijff en Lionel Messi. FC Barcelona is dus zeker een van de favorieten.

De quoteringen van FC Barcelona daarom vaak erg hoog omdat zij in verschillende belangrijke competities meedoen, denk aan de Champions League, Spaanse supercup en de Copa Del Rey. Hierdoor treffen zij regelmatig andere grote voetbalclubs zoals Real Madrid, Bayern München en Atletico Madrid.

Deze spannende en belangrijke wedstrijden zorgen vaak voor interessante quoteringen en veel wedopties. FC Barcelona speelt veel wedstrijden omdat ze in de La Liga en andere nationale- en internationale toernooien actief zijn. Hierdoor zijn er  vaak wel mogelijkheden om op FC Barcelona te wedden.

Hoe kun je wedden op Barcelona?

Voordat je kunt gaan wedden op FC Barcelona moet je je eerst registreren bij een van de (legale) online bookmakers. Er zijn ontzettend veel online bookmakers waarbij je kunt online wedden. Hierbij kan het aanbod in wedopties en quoteringen flink verschillen tussen de verschillende bookmakers.

Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij hieronder een stappenplan uitgewerkt van het registratieproces. Dit proces werkt bij de verschillende bookmakers vaak op dezelfde manier.

  • Kies de beste bookmaker waarbij jij wilt gaan wedden. Om het jou makkelijker te maken hebben wij verderop in dit artikel de beste bookmakers van dit moment geselecteerd.
  • Registreer je op de betreffende website en zorg er voor dat je alle gegevens juist invult. (Tip: Noteer e mail/username en password in een vertrouwd document zodat je nooit je inloggegevens kwijt raakt)
  • Stort een bedrag naar keuze op je account om te kunnen beginnen.
  • Zoek de FC Barcelona weddenschap die jou interessant lijkt en plaats je eerste bet! (Verderop in dit artikel gaan wij dieper in op de soorten weddenschappen die er zijn bij het wedden op FC Barcelona)

Verderop in dit artikel hebben wij ook een handig overzicht gemaakt met de beste FC Barcelona bonussen van bookmakers van dit moment. Hier kun je gratis gebruik van maken, het laten liggen van deze gratis bonussen zou dus erg zonde zijn.

Welke FC Barcelona weddenschappen zijn er?

Elke online bookmaker beschikt weer over een ander aanbod aan wed mogelijkheden bij het wedden op FC Barcelona. Zo kun je gokken op de winst of het verlies van Barcelona, of Barcelona kampioen wordt of op het aantal gescoorde doelpunten per wedstrijd. Hieronder benoemen wij de meest gespeelde wedopties bij het wedden op FC Barcelona.

Wedden op dat Barcelona kampioen wordt?

De misschien wel meest gespeelde weddenschap is het wedden op het kampioen worden van FC Barcelona. FC Barcelona is een van de grootste voetbalclubs uit de La Liga en daarmee ook een van de favorieten bij het winnen van de titel. Je kan dus voor de aanvang van de Spaanse competitie wedden op het kampioen worden van Barcelona. Ook kun je live wedden op het kampioenschap voor Barcelona.

Naast de La Liga kun je ook gokken op de winst van Barcelona in de Champions League en andere grote toernooien. In plaats van het gokken op het winnen van de beker kan er ook gewed worden op het worden van de groepswinnaar.

Wedden op winst of verlies van FC Barcelona

Naast het wedden op het kampioenschap van FC Barcelona kan er ook gewed worden op het winnen of verliezen van een wedstrijd door FC Barcelona. Dit kan bij alle wedstrijden zowel in de La Liga als in de Champions League of voor de Spaanse beker. De odds liggen vaak hoger bij clubs van een hoger niveau omdat deze wedstrijden uiteraard een stuk onvoorspelbaarder zijn.

Wedden op aantal doelpunten

Is het wedden op het winnen of verliezen van FC Barcelona niet interessant genoeg door bijvoorbeeld lage odds? Dan kun je ook gokken op het aantal doelpunten dat FC Barcelona of beide clubs in de wedstrijd maken. Zo zijn er bijvoorbeeld de wedopties both teams to score en de Under/Over bet.

Bij de both teams to score bet verwacht jij dat beide teams in een bepaalde wedstrijd gaan scoren. Jij wint de weddenschap dus wanneer beide teams minimaal 1 keer scoren ongeacht de eindstand. Bij de Under/Over bet stelt de bookmaker een bepaald aantal doelpunten vast. Jij gokt hierbij of er meer of minder gescoord wordt dan het vastgestelde aantal doelpunten.

Tips en Strategieën om op Barcelona te wedden

Nu je weet wat voor verschillende wedopties er zijn willen wij jou graag ook nog wat handige tips en strategieën meegeven. Je kunt je winkans namelijk aanzienlijk verhogen met deze tips en strategieën.

Allereerst kan het handig zijn om statistieken van voorgaande wedstrijden te analyseren. Hierdoor weet je precies of FC Barcelona in vorm is of niet. Een wedstrijd tegen bijvoorbeeld Real Madrid is niet zomaar gewonnen. Die kans is veel groter als FC Barcelona in een goede vorm is.

Daarnaast is live wedden ook een handige wed mogelijkheid omdat je hierdoor kan zien hoe goed Barcelona op dat moment is. Ook kan het handig zijn om naar andere wedopties te kijken dan het gokken op wie gaat winnen. Zo kan je ook inzetten op de spele


Geschiedenis FC Barcelona

FC Barcelona is een Spaanse voetbalclub dat is opgericht in het jaar 1899. FC Barcelona is uitgegroeid tot een van de beste voetbalclubs van de wereld. Het stadion van FC Barcelona heet Camp Nou en heeft een capaciteit voor 98.000 fans waarmee het het grootste stadion uit Europa is.

FC Barcelona is een serieuze speler in het Europese voetbal. Zij hebben door de jaren heen al meerdere prijzen weten binnen te halen. Er zijn een heleboel Nederlandse spelers die topjaren beleeft hebben bij FC Barcelona denk aan Johan Cruijff, Patrick Kluivert en Johan Neeskens. Ook heeft FC Barcelona enkele Nederlandse coaches gehad zoals Frank Rijkaard, Rinus Michels en Ronald Koeman.

FC Barcelona heeft meerdere keren grote toernooien zoals de Champions League gewonnen. Hieronder hebben wij een kort overzicht opgesteld van de belangrijkste toernooien die FC Barcelona heeft weten te winnen:

  • Wereldkampioenschap voetbal voor clubs - 3 keer gewonnen (2009, 2011, 2015)
  • UEFA Champions League - 5 keer gewonnen (1992, 2006, 2009, 2011, 2015)
  • Europacup II - 4 keer gewonnen (1979, 1982, 1989, 1997)
  • Europese Supercup - 5 keer gewonnen (1992, 1997, 2009, 2011, 2015)

Ook veel voetballegendes hebben een geschiedenis bij de club FC Barcelona. Zo hebben grootheden zoals Johan Cruijff, Lionel Messi, Diego Maradona en Pep Guardiola één of meerdere seizoenen bij FC Barcelona gespeeld.

FC Barcelona bonussen

Zoals eerder benoemd bieden online bookmakers vaak ook bonussen aan bij het wedden op FC Barcelona. Bonussen die zij aanbieden zijn bijvoorbeeld de free bet, risk free bet en no deposit bet. Deze bonussen zijn gratis en worden aangeboden om meer publiek naar hun platform te lokken.

Bij de free bet ontvang jij van de bookmaker een bonus wanneer je je eerste weddenschap aan gaat. Zo ontvang jij bijvoorbeeld €20 euro speeltegoed na het afsluiten van een €50 euro weddenschap. Bij de risk free bet bonus krijg jij je inleg terug wanneer je je eerste weddenschap verliest. De no deposit bet is een bonus waarbij jij speeltegoed ontvangt van de bookmaker voor jouw eerste weddenschap.

Om het overzichtelijker te maken hebben wij een tabel gemaakt waarin alle FC Barcelona bonussen van verschillende bookmakers op een rijtje zijn gezet. Z'n bonus is geheel gratis. Daarnaast mogen wij soms exclusieve bonussen aanbieden voor verschillende sportweddenschappen.

Veelgestelde vragen

Kun je wedden dat FC Barcelona kampioen wordt?

Je kunt zeker wedden dat FC Barcelona kampioen wordt. Er zijn veel bookmakers die deze optie aanbieden. Ook kan er bij verschillende competities en bekers gewed worden op FC Barcelona als kampioen. In dit artikel vind je de beste online bookmakers en de beste odds van dit moment.

Kan ik een bonus krijgen voor FC Barcelona weddenschappen?

Er zijn meerdere online bookmakers die bonussen geven bij het wedden op FC Barcelona. Zo worden er bonussen gegeven als de free bet, no deposit bet en risk free bet. In dit artikel hebben wij van Wedbureaus een handig overzicht gemaakt van de beste FC Barcelona bonussen van dit moment.

Welke andere teams dan FC Barcelona zijn goed om op te wedden? 

Naast FC Barcelona zijn er natuurlijk ook nog andere grote voetbalclubs die interessant zijn om op te wedden. Enkele andere interessante voetbalclubs zijn bijvoorbeeld Real Madrid, Valencia of Atletico Madrid.

>