Wedden op Champions League

De Champions League is wereldwijd het grootste voetbaltoernooi voor clubs; alleen de beste teams uit Europa mogen hier aan deelnemen. Elk jaar is het weer enorm spannend wie de cup met de grote oren mee naar huis mag nemen.

Aan het toernooi nemen 32 clubs uit Europa deel. Wie er deel mag nemen aan dit geweldige toernooi hangt af van de prestatie van de club en de coëfficiëntenlijst. De winnaar van de afgelopen editie is Chelsea, zij wisten Manchester City te weten te verslaan in de finale.

Goed om te weten: Betcity heeft de hoogste odds als het aankomt op Europese competities. Ze bieden nu tijdelijk een bonus van €50 aan nieuwe spelers. Klik hier om de gratis bonus te claimen!

De laatste jaren doet Nederland het ook goed in de Champions League, en dan voornamelijk Ajax, jaarlijks weten zij het meestal ver te schoppen met als hoogtepunt de halve finale tegen Tottenham Hotspur.

Na het lezen van dit artikel weet jij alles wat je moet weten over het wedden op de Champions League, je weet wat de beste odds zijn, je beschikt weet meer af van de verschillende bookmakers en nog veel meer! Dus waar wacht je nog op? Lees dit deskundig door en het gokken kan beginnen!

Waarom wedden op de Champions League?

Waarom zou jij wedden op de Champions League? Deze vraag is heel makkelijk te beantwoorden, omdat er vele redenen zijn waarom het zo interessant is om te wedden op de Champions League.

Laten we beginnen bij de eerste reden. De Champions League heeft 32 deelnemers en bestaat op het begin uit 8 verschillende groepen. In de groepsfase speelt iedereen al 2x keer tegen elkaar, dus je begrijpt dat in het gehele toernooi veel wedstrijden worden gespeeld. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van de Champions League weddenschappen eindeloos is.

Een andere grote reden waarom het zo interessant is om te wedden op de Champions League is dat er vaak voor verrassingen worden gezorgd. Kleinere, minder bekende clubs schakelen wel eens de grote clubs als Real Madrid of FC Barcelona uit. De Champions League odds die hier dan bij komen kijken zijn erg gunstig en aantrekkelijk.

Hoe kun je wedden op de Champions League?

Het Champions League wedden is erg gemakkelijk en toegankelijk. Wij leggen jou uit hoe je dit het best kan doen.

Als eerst dien je naar de website van Wedbureaus te gaan. Hier zie jij alle beschikbare bookmakers in Nederland waar jij onder andere kan wedden op de Champions League. Bij elke bookmaker is ook een kleine review geschreven, op deze manier kan jij de verschillende aanbieders goed met elkaar vergelijken en kan jij de bookmaker kiezen die voor jou het fijnst voelt.

Als je dit hebt gedaan moet je vervolgens een account aanmaken bij de desbetreffende bookmaker. Dit is heel makkelijk en volgt zich allemaal vanzelf.

Wanneer jij je eenmaal hebt geregistreerd bij een bookmaker, kan jij geld storten op jouw account. Dit kan meestal via iDeal, Paypal, MasterCard en er zijn nog veel meer betaalopties! Als dit is gelukt, kan het wedden op de Champions League eindelijk beginnen. Verzin goed voor jezelf waar jij op wil wedden: ga je gokken op de Champions League winnaar of ga je wedden dat Manchester United een bepaalde wedstrijd wint? Noem het maar op, er is genoeg aanbod en dat maakt het ook zo leuk.

Beste bookmakers voor wedden op de Champions League 

Wedbureaus.nl beschikt over een mooie lijst van legale online bookmakers waar je kunt wedden op Champions League wedstrijden. Al deze bookmakers beschikken over een Nederlandse vergunning, waardoor je zeker weet dat het een eerlijke en betrouwbare aanbieder is. Ook hebben wij al deze partijen beoordeeld met een uitgebreide review, welke je kunt vinden op de pagina bookmakers.

Hieronder zie je een overzicht van de beste bookmakers voor het wedden op de Champions League. De belangrijkste specificaties waarop ze beoordeeld zijn; de beste odds en de beste welkomstbonussen.

Alle legale bookmakers beschikken over Champions League weddenschappen. De beste 5 bookmakers hebben wij voor jou geselecteerd:

Welke Champions League weddenschappen zijn er?

Zoals wij eerder hebben vermeld is het aanbod van Champions League voorspellingen enorm, er zijn heel veel verschillende weddenschappen. Wij lichten graag de bekendste en meest gebruikte aan jullie toe.

Wedden op wie de Champions League wint

Het wedden op de winnaar van de Champions League is erg populair. Je kan dit voorafgaand van het toernooi maar ook tijdens het toernooi.

Wedden op wie er wel/niet doorgaat

Het is ook mogelijk om te wedden op de groepsfase van de Champions League, zo kan je wedden op de twee teams die doorgaan naar de knock outfase/achtste finales en de twee teams die helaas niet doorgaan.

Wedden op de winnaar van individuele wedstrijden

Het wedden op de winnaar van een Champions League wedstrijd is de meest bekende en populaire wedmarkt. Dat komt doordat er enorm veel wedstrijden worden gespeeld en daarmee het aanbod heel breed is. Er vinden jaarlijks altijd grote verrassingen plaats, waarin de underdogs de favorieten nog wel eens weten te verslaan.

Wedden op de topscoorder van de Champions League

Het wedden op de topscoorder van de Champions League is een zeer gewilde weddenschap met altijd hoge odds. Jaarlijks is het altijd erg spannend wie er zich tot topscorer mag bekronen, is het Messi of Cristiano Ronaldo? Of toch Haller?

Wedden op wie in de Champions League finale komt

Tenslotte is het ook erg populair om te wedden wie elkaar tegenkomen in de Champions League finale, worden het toch de favorieten of wordt er voor een stunt gezorgd?

Live wedden op de Champions League

Bij veel verschillende online bookmakers kan je live wedden op wedstrijden in de Champions League. Het live wedden is een handige tool om te gebruiken. Als je live gaat wedden, heb je namelijk al een indruk van het spelverloop en kan jij je keuzes baseren op de prestaties die jij opmerkt.

Je krijgt dus een duidelijk beeld van de wedstrijd. Het live wedden kan jouw gokkeuze positief beïnvloeden. Wij van Wedbureaus zouden zeggen: ga de uitdaging aan!

Champions League loting: Alles wat je moet weten
Champions League finale: waar en wanneer?

Tips en Strategieën om op de Champions league te wedden

Naast dat we alle bets hebben benoemd, willen wij jullie ook graag helpen om deze CL weddenschappen te laten voltooien. Daarom geven wij jullie nog wat tips en tricks mee om het wedden op de Champions League net iets gemakkelijker te maken en de kans groter wordt dat jij eventueel winst behaald uit een weddenschap.

Het is heel belangrijk om kennis op te doen van de Champions League, om te winnen geven wij jou nog wat extra advies, neem dit goed door voordat jij een Champions League weddenschap afsluit:

Huidige vorm

Kijk goed naar de huidige vorm van de deelnemende teams; heeft de club de afgelopen wedstrijden veel gewonnen en wat hebben zij kunnen laten zien in de gewonnen wedstrijden?

Vergelijk dit ook goed met de tegenstander van de club waar jij je geld op wil zetten; hoeveel wedstrijden hebben zij gewonnen en zijn zij op dreef?

Kijk ook naar vorig seizoen: hoe presteerde een bepaalde club in vorige Champions League seizoen?

Selectie nieuws

Kijk goed naar de selectie van de clubs. Let goed op of er spelers een rode kaart hebben en daarmee geschorst zijn, of dat er spelers geblesseerd zijn. Kijk daarentegen juist ook of er weer (belangrijke) spelers terug zijn van schorsingen en/of blessures. Al met al, is het beste team opgesteld? Komt het team ten goede?

Speelschema

Heb jij Ajax als favoriet voor de eindzege van een toernooi/competitie? Kijk dan goed naar het speelschema van Ajax; welke weg moet de club afleggen om de finale te behalen. Speelt die tegen hele sterke of clubs, houd dat nauwlettend in de gaten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat Ajax tegen Bayern München moet, dat op papier een hele moeilijke wedstrijd is.

Champions League bonussen

Online bookmakers bieden veel verschillende bonussen aan op Champions League weddenschappen. Het is erg belangrijk om gebruik te maken van bonussen bij jou weddenschap, omdat je dan veel meer uit jouw inzet kan halen. Zo kan jij inleg bijvoorbeeld verdubbeld zien worden. 

Als jij gebruik wil maken van een Champions League bonus, vind hier op de pagina van Wedbureaus.nl een overzicht van bonussen bij de verschillende bookmakers. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee helemaal up to date.


Champions League geschiedenis

Iedereen kent de Champions League zoals die nu is, maar hoe is de competitie eigenlijk opgericht en door wie?

De Champions League werd voor het eerst georganiseerd in het seizoen 1955/1956, waarin het toen de Europacup 1 werd genoemd. Real Madrid wist de eerste 5 edities van de Europacup 1 te winnen, een prestatie waar je u tegen zegt. Tot op heden heeft Real Madrid 13x de 'cup met de grote oren' de lucht in mogen houden. De Nederlandse clubs weten het toernooi in totaal 6x te winnen: Feyenoord in 1970, Ajax in 1971, 1972, 1973 en 1995, en PSV in 1998.

In 1992 veranderde de Europacup 1 haar naam in de 'Champions League'. Op dat moment werd ook de welbekende groepsfase geïntroduceerd. Later zijn er nog veel meer aanpassingen gekomen in de toernooiopzet, waarvan de belangrijkste in het jaar 1997: Vanaf dit moment konden teams die geen kampioen waren geworden of geen titelverdedigers waren van de Champions League meedoen aan het internationale toernooi.


Veelgestelde vragen over gokken op de Champions League

Wat zijn de populairste teams om op te wedden in de Champions League?

Dit zijn meestal de grote bekende clubs, denk hierbij aan: Paris Saint German, Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Manchester City, FC Barcelona, Ajax en Liverpool.

Kan ik een bonus krijgen voor Champions League weddenschappen?

Als jij gebruik wil maken van een Champions League wedstrijd dien jij naar de website van Wedbureaus te gaan, hier vind je een overzicht van alle beschikbare bonussen bij de verschillende bookmakers. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee helemaal up to date.

Welke competities zijn nog meer heel populair om op te wedden?

Naast het wedden op de Champions League, zijn er nog een aantal super populaire competities om op te wedden, zoals: de Engelse Premier League, de Bundesliga, de Europa League en Conference League.

>