Wedden op Conference League

In dit artikel gaan we het hebben over het wedden op de Europa Conference League. Waar en hoe kun je het best weddenschappen plaatsen?

De Europa Conference League is het 3e Europese clubtoernooi; de Champions League en de Europa League gaan het toernooi voor. In het seizoen 2021/2022 is het toernooi opgericht.

Door de komst van de Europa Conference League wordt het ook voor kleinere clubs in Europa mogelijk om deel te nemen aan een Europees toernooi. In totaal nemen er 40 verschillende teams deel aan de UEFA Europa Conference League, 32 in de groepsfase en daarna stromen er 8 clubs uit de Europa League in. De coëfficiëntenlijst en de prestaties van een club bepalen of zij wel of niet mogen deelnemen. De clubs die deelnemen komen meestal uit de middenmoot van de topcompetities en kampioenen van veel mindere competities, zoals Kosovo. Het is elk seizoen weer enorm spannend wie de beker naar huis mag meenemen.

Wij lichten jou in dit artikel verder toe over de Europa Conference League. We geven jou informatie over hoe je kan wedden op het toernooi, wie de beste bookmakers zijn en nog veel meer. Dus begin met lezen en het gokken kan beginnen!

Goed om te weten: Betcity heeft de hoogste odds als het aankomt op de Conference league. Ze bieden nu tijdelijk een bonus van €50 aan nieuwe spelers. Klik hier om de gratis bonus te claimen!

Waarom wedden op de Conference League?

Het wedden op de Conference League is heel leuk en spannend, wij leggen je uit waarom!

Naast de Europese toernooien de Champions League en de Europa League is het aanbod van de Europa Conference League ook enorm. Aan het toernooi doen 40 Europese clubs mee, waarvan 32 clubs in de groepsfase en 8 clubs instromend vanuit de Europa League. Het betekent dat er super veel wedstrijden zijn waar jij op kan wedden!

Ook is Europees voetbal super spannend: er zijn vaak grote uitslagen, maar er zijn zeker ook verrassingen waar de underdog van de favoriet verliest. Dat maakt het leuk en spannend om in te zetten op grote verrassingen.

In de Europa Conference League kan alles gebeuren! Wacht niet langer en begin te wedden op de Europa Conference League.

Hoe kun je wedden op de UEFA Conference League?

Het wedden op de Conference League is heel gemakkelijk en toegankelijk. Wij vertellen jou graag hoe dit in zijn werking gaat.

Als eerst dien je naar de website van Wedbureaus te gaan. Hier is een overzicht te vinden van alle online bookmakers die in Nederland actief zijn. Ook is er op de site van Wedbureaus bij elke bookmaker een korte review te vinden; lees deze een keer goed door en kies voor de bookmaker die voor jou het meest vertrouwd voelt.

Als jij eenmaal de bookmaker hebt gekozen, kom je aan bij de volgende stap in het proces. Nu dien jij een account aan te maken bij de desbetreffende bookmaker, dit volgt zich allemaal vanzelf en is heel gemakkelijk. Je moet hier vooral je persoonsgegevens invullen, zoals je naam, adres en email.

Als dit is gelukt kan jij geld storten op jouw profiel. Dit kan meestal met Paypal, Mastercard, iDEAL en daarnaast zijn er nog veel meer betaalopties!

Nu er eindelijk geld op jouw account staat, kan het gokken op de Conference League eindelijk beginnen! Kijk wat voor jou interessante wedstrijden zijn en begin er op in te zetten.

Let wel op: gokken kan verslavend zijn.

Beste bookmakers voor wedden op de Europa Conference League

Wedbureaus.nl beschikt over een mooie lijst van legale online bookmakers waar je kunt wedden op Europa Conference League wedstrijden. Al deze bookmakers beschikken over een Nederlandse vergunning, waardoor je zeker weet dat het een eerlijke en betrouwbare aanbieder is.

Ook hebben wij al deze partijen beoordeeld met een uitgebreide review, welke je kunt vinden op de pagina bookmakers.

Hieronder zie je een overzicht van de beste bookmakers voor het wedden op de Europa Conference League. De belangrijkste specificaties waarop ze beoordeeld zijn; de beste odds en de beste welkomstbonussen.

Al deze legale bookmakers beschikken over Europa Conference League weddenschappen. De beste 5 bookmakers hebben wij voor jou geselecteerd:

Welke Europa Conference League weddenschappen zijn er?

Er zijn talloze Conference League weddenschappen, het aanbod is eindeloos. Toch willen wij de meest bekendste en populairste graag met jullie doornemen.

Wedden op wie de Conference League wint

 Het wedden op de winnaar van de Conference League is erg populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de winnaar hoe meer je kan verdienen. Je doet er dus verstandig aan om al voor de start van de groepsfase te wedden op de eventuele winnaar. Wie denk jij dat de beker mee naar huis neemt?

Wedden op wie er wel/niet doorgaat

Zoals je weet is het mogelijk om te wedden op de winnaar van een wedstrijd en dus wie er doorgaat in het toernooi. Het is overigens ook mogelijk om te wedden op de verliezer van een wedstrijd en dus wie er uit het toernooi vliegt. Zo kan je bijvoorbeeld wedden op wie er de achtste finales wel of niet haalt.

Wedden op individuele wedstrijden

Het is natuurlijk mogelijk om te wedden op wie de wedstrijd gaat winnen. In de Conference League worden veel groepswedstrijden gespeeld en zijn er dus ook veel mogelijkheden om te wedden hierop. Je kan ook gokken op wie de wedstrijd juist verliest of dat het eindigt met een gelijke stand. Vooral de 1X2 en handicap vormen zijn populair.

Wedden op de topscoorder van de Europa League

Zoals bij alle grote competities is het ook mogelijk om te wedden op de topscoorder van de Europa Conference League. In het Europese toernooi wordt veel gescoord en dat maakt de strijd om de topscoorder titel erg spannend. Wie denk jij dat de meeste goals maakt?

Live wedden op de Conference League

Bij veel verschillende online bookmakers kan je live wedden op wedstrijden in de Conference League. Het live wedden is een handige tool om te gebruiken. Als je live gaat wedden, heb je namelijk al een indruk van het spelverloop en kan jij je keuzes baseren op de prestaties die jij opmerkt.

Je krijgt dus een duidelijk beeld van de wedstrijd. Het live wedden kan jouw wedkeuze positief beïnvloeden. Wij van Wedbureaus zouden zeggen: ga de uitdaging aan!

Wanneer is de loting van de Conference League?

Tips en Strategieën om op de Europa Conference League te wedden

Naast dat we een aantal verschillende weddenschappen hebben benoemd willen wij jullie ook nog graag helpen om deze Conference League weddenschappen te laten voltooien. Daarom geven wij jullie nog wat tips en tricks mee om het wedden op de Conference League net iets gemakkelijker te maken en de kans groter wordt dat jij eventueel winst behaald uit een weddenschap op de competitie.

Het is heel belangrijk om kennis op te doen van de UEFA Europa Conference League, om te winnen geven wij jou nog wat extra advies, neem dit goed door voordat jij een weddenschap afsluit:

Huidige vorm

Kijk goed naar de huidige vorm van de deelnemende teams; heeft de club de afgelopen wedstrijden veel gewonnen en wat hebben zij kunnen laten zien in de gewonnen wedstrijden?

Vergelijk dit ook goed met de tegenstander van de club waar jij je geld op wil zetten, hoeveel wedstrijden hebben zij gewonnen en zijn zij op dreef?

Selectie nieuws

Kijk goed naar de selectie van de clubs. Let goed op of er spelers een rode kaart hebben en daarmee geschorst zijn, of dat er spelers geblesseerd zijn.

Kijk daarentegen juist ook of er weer (belangrijke) spelers terug zijn van schorsingen en/of blessures. Al met al, is het beste team opgesteld? Komt het team ten goede?

Speelschema

Heb jij Feyenoord als favoriet voor de eindzege van een toernooi/competitie? Kijk dan goed naar het speelschema van Feyenoord; welke weg moet de club afleggen om de finale te behalen.

Speelt jouw favoriet tegen hele sterke of minder clubs, houd dat nauwlettend in de gaten.  Het kan bijvoorbeeld zijn dat Feyenoord tegen AS Roma moet, dat op papier een hele moeilijke wedstrijd is.

Europa Conference League bonussen

Als jij als (nieuwe) speler gebruik wil maken van Conference League bonussen, dien je naar de website van Wedbureaus te gaan. Hier is een overzicht te vinden van alle actuele bonussen bij de verschillende bookmakers. Het overzicht wordt automatisch bijgewerkt en hierdoor is alle informatie op deze webpagina up to date.


Europa Conference League geschiedenis

De UEFA Europa Conference League is voor het eerst van start gegaan in het seizoen 2021/2022. Het idee voor een nieuw derde voetbaltoernooi, naast de Champions League en de Europa League, bestaat al sinds 2015. Op 2 december 2018 kondigde de UEFA aan dat er daadwerkelijk ook een nieuwe competitie zou komen.

Voorafgaand werd er veel gespeculeerd over de naam van het nieuwe toernooi, er kwamen namen boven tafel zoals de Europa League 2 of UEL 2. Deze namen hebben het niet gehaald, op 24 september 2019 werd bekendgemaakt dat het nieuwe Europese toernooi de UEFA Europa Conference League zou gaan heten.

Ook werd bekendgemaakt dat alle wedstrijden van de Conference League normaal gesproken op de donderdagen zou worden gespeeld. Op 24 mei 2021 werd de trofee van het toernooi voor het eerst aan het publiek getoond.


Veelgestelde vragen over gokken op de UEFA Europa Conference League

Wat zijn de populairste teams om op te wedden in de Conference League?

De populairste teams om op te wedden in de Conference League, zijn: AS Roma, AZ, Feyenoord, Stade Rennes. Aan dit toernooi doen niet de absolute top teams mee dus die worden niet in dit rijtje meegenomen.

Kan ik een bonus krijgen voor Conference League weddenschappen?

Als jij gebruik wil maken van een Conference League bonus, dien jij naar de website van Wedbureaus te gaan. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare bonussen bij de verschillende bookmakers. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee helemaal up to date.

Welke competities zijn nog meer heel populair om op te wedden?

Naast het wedden op de Champions League zijn er nog een aantal super populaire competities om op te wedden, zoals: de Champions League, Europa League, Engelse Premier League, de Bundesliga, de La Liga en de Eredivisie.

>