Wedden op KNVB Beker

In dit artikel gaan wij jou alles vertellen over de TOTO KNVB beker, en met name hoe je er het best op kan wedden.

Het bekertoernooi is heel populair in Nederland. Dit is mede te danken aan het feit dat ook amateurclubs kunnen meedoen aan dit toernooi. De finale van het toernooi wordt altijd in de Kuip gespeeld te Rotterdam. De winnaar wint naast de beker ook nog eens een ticket voor de Europa League.

Na het lezen van dit artikel weet jij precies hoe je moet wedden, waarop, wat de beste odds zijn en nog veel meer! Dus waar wacht je nog op begin met lezen en waag een gokje!

Waarom wedden op de TOTO KNVB Beker?

Het is heel leuk en spannend om te wedden op de KNVB Beker. Aan het bekertoernooi doen heel veel clubs mee, van kleinere ploegen tot het grote Ajax; van amateurs tot profs. Dit zorgt voor ontzettend veel weddenschap mogelijkheden.

Daarnaast is het ook heel leuk om te wedden op de amateurclubs. Amateurclubs hebben altijd enorm hoge odds en daardoor kan jij heel veel geld winnen. Mede daarom is het wedden op de Nederlandse ontzettend populair. Wacht niet langer en begin in te zetten op de TOTO KNVB Beker.

Hoe kun je wedden op de TOTO KNVB Beker?

Het wedden op de TOTO KNVB Beker is heel gemakkelijk en toegankelijk. Wij vertellen jou graag hoe dit in zijn werking gaat.

Als eerst dien je naar de website van Wedbureaus te gaan, hier is een overzicht te vinden van alle online bookmakers die in Nederland actief zijn. Ook is er op de site van Wedbureaus bij elke bookmaker een korte review te vinden.

  • Kies de beste bookmaker waarbij jij wilt gaan wedden. Om het jou makkelijker te maken hebben wij verderop in dit artikel de beste bookmakers van dit moment geselecteerd.
  • Registreer je op de betreffende website en zorg er voor dat je alle gegevens juist invult. (Tip: Noteer e mail/username en password in een vertrouwd document zodat je nooit je inloggegevens kwijt raakt)
  • Als dit is gelukt kan jij geld storten op jouw profiel. Dit kan meestal met Paypal, Mastercard, iDEAL, hiernaast zijn er nog veel meer betaalopties! Stort een bedrag naar keuze op je account om te kunnen beginnen.
  • Zoek de KNVB Beker weddenschappen op die jou interessant lijken en plaats je eerste bet! (Verderop in dit artikel gaan wij dieper in op de soorten weddenschappen die er zijn bij het wedden op de TOTO KNVB Beker)

Beste bookmakers voor wedden op de TOTO KNVB Beker

Er zijn verschillende soorten bookmakers waar er op de KNVB Beker gewed kan worden.

Wedbureaus.nl beschikt over een mooie lijst van legale online bookmakers waar je kunt wedden op de bekerwedstrijden. Al deze bookmakers beschikken over een Nederlandse vergunning, waardoor je zeker weet dat het een eerlijke en betrouwbare aanbieder is.

Er zijn een paar grote bookmakers in Nederland genaamd TOTO en BetCity. Deze kunnen op het oog op elkaar lijken, maar hebben wel verschillen in de odds. De ene keer zijn de odds beter voor een gebruiker bij BetCity, en de andere keer zijn de odds weer beter bij TOTO. Dit geldt ook voor de bonussen.

Het is sowieso aan te raden om goed in te lezen in de odds en de bookmakers. Op deze manier kan je goed kijken welke bookmaker je wil gebruiken.

Ook hebben wij al deze partijen beoordeeld met een uitgebreide review, welke je kunt vinden op de pagina bookmakers.

Welke TOTO KNVB Beker weddenschappen zijn er?

Er zijn talloze KNVB Beker weddenschappen, het aanbod is eindeloos. Wij willen de de meest bekende en populairste graag met jullie doornemen.

Wedden op wie de TOTO KNVB Beker wint

Het is mogelijk om te wedden op wie jij denkt dat de TOTO KNVB Beker gaat winnen. Hier staat vaak een hoge odd tegenover. Doe dit wel op tijd, want hoe langer je wacht, hoe lager de odd. Wordt het Ajax, PSV, Feyenoord, Vitesse of toch PEC Zwolle?

1X2 weddenschap

De meest voorkomende weddenschap in het voetbal (vooral in de Champions League) en dus ook de KNVB Beker is de 1X2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Er wordt dus een geldbedrag ingezet op een ploeg of een gelijkspel. De odd van een gelijkspel is vaak het hoogst.

Een voorbeeld is dat een gebruiker wed op de winst van Fortuna Sittard tegen SC Heerenveen. De odd hierbij is 2.40. Met een inzet van 15 euro zou de gebruiker 36 euro kunnen winnen.

Both Teams To Score (BTTS)

Een ander voorbeeld van een wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Deze wordt vaak in het voetbal gebruikt en dus ook in de TOTO KNVB Beker. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt. De gebruiker krijgt hier dan de keuze ‘ja’ of ‘nee’ in te vullen. Bij ‘ja’ gaat diegene ervan uit dat de beide ploegen wel scoren en bij ‘nee’ gaat diegene er niet vanuit.

Een voorbeeld is dat een gebruiker wed dat niet allebei de teams gaan scoren in een wedstrijd. Dit is bijvoorbeeld in een wedstrijd tussen FC Twente en Cambuur Leeuwarden. De odd hierbij is 2.55. Met een inzet van 15 euro zou de gebruiker 38,25 euro kunnen winnen.

Wedden op de topscoorder van de KNVB Beker

Je kan ook wedden op de topscorer van de KNVB Beker. Jaarlijks worden er altijd veel doelpunten gescoord, maar welke speler weet het net het vaakst te vinden? Je kan ook inzetten op het aantal doelpunten dat jij denk dat een specifieke speler gaat maken. Wie denk jij dat de meeste goals maakt?

Live wedden op de Eredivisie

In de Eredivisie kan er vooraf gewed worden, maar er kan ook tijdens de wedstrijd ingezet worden. Dit kunnen op verschillende gebeurtenissen zijn. Denk hierbij aan winst, goals, overtredingen en corners. Het voordeel hieraan is dat een gebruiker snel uitslag krijgt over de weddenschap omdat de wedstrijd live is.

Hiernaast zijn de quoteringen vaak hoger omdat de speeltijd steeds minder wordt. Het nadeel is dat de kans van winst ook steeds kleiner wordt omdat er minder lang gespeeld wordt.

Een voorbeeld is dat een gebruiker wed dat het nog een gelijkspel gaat worden tussen Feyenoord en SC Heerenveen (in de rust). Feyenoord staat op dat moment 2-0 voor. De odd hierbij is 7.0. Met een inzet van 15 euro zou de gebruiker 105 euro kunnen winnen.

Tips en Strategieën om op TOTO KNVB Beker te wedden

Naast dat we een aantal verschillende weddenschappen hebben benoemd, willen wij jullie ook nog graag helpen om deze KNVB Beker weddenschappen te laten voltooien. Daarom geven wij jullie nog wat tips en tricks mee om het wedden op de TOTO KNVB Beker net iets gemakkelijker te maken en de kans groter wordt dat jij eventueel winst behaald uit een weddenschap op de competitie.

Het is heel belangrijk om kennis op te doen van de TOTO KNVB Beker, om te winnen geven wij jou nog wat extra advies, neem dit goed door voordat jij een weddenschap afsluit:

Tip 1.

Huidige vorm

Data is leidend bij het wedden op sport. Voordat je gaat wedden is het goed om de voetbalstatistieken te controleren. Deze geven je inzicht over de ploegen. Op deze manier kan je een betere keuze maken en voelt het minder als gokken. 

Kijk goed naar de huidige vorm van de deelnemende teams, heeft de club de afgelopen wedstrijden veel gewonnen en wat hebben zij kunnen laten zien in de gewonnen wedstrijden. Vergelijk dit ook goed met de tegenstander van de club waar jij je geld op wil zetten, hoeveel wedstrijden hebben zij gewonnen en zijn zij op dreef?

Tip 2.

Selectie nieuws

Kijk goed naar de selectie van de clubs. Let goed op of er spelers een rode kaart hebben en daarmee geschorst zijn, of dat er spelers geblesseerd zijn. Kijk daarentegen juist ook of er weer (belangrijke) spelers terug zijn van schorsingen en/of blessures. Al met al, is het beste team opgesteld? Komt het team ten goede?

Tip 3.

Speelschema

Heb jij FC Utrecht als favoriet voor de eindzege van een toernooi/competitie kijk dan goed naar het speelschema van FC Utrecht. Welke weg moet de club afleggen om de finale te behalen. Speelt jouw favoriet tegen hele sterke of minder clubs? Houd dat nauwlettend in de gaten.  Het kan bijvoorbeeld zijn dat FC Utrecht in de achtste finale een tegenstander treft uit de Keuken Kampioen Divisie, die wedstrijd zouden ze dan op papier makkelijk moeten winnen.

TOTO KNVB Beker bonussen

Als jij gebruik wil maken van een TOTO KNVB Beker bonus, dien jij naar de website van Wedbureaus te gaan. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare bonussen bij de verschillende bookmakers. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee helemaal up to date. Zo weet jij welke weddenschap er beschikbaar is bij welke Nederlandse bookmaker.

KNVB Beker geschiedenis

Naar voorbeeld van de FA Cup in Engeland, werd er op 11 maart 1894 een voetbal bekertoernooi in Nederland gespeeld. Er werd gespeeld om het Holderbeeld dat beschikbaar werd gesteld door Hak Holdert. Alleen de Haarlemsche Football Club en HFC Haarlem slaagde erin om een wedstrijd te organiseren. Dat was het eerste bekerduel in Nederlandse voetbalgeschiedenis. HFC won de wedstrijd met 3-1.

Vier jaar later wordt er na een bondsvergadering in Den Haag op 15 januari 1898, opnieuw een toernooi georganiseerd. Het toenmalige bestuur besloot in 1899 een toernooi voor bondsverenigingen te organiseren.

Door Hak Holdert werd opnieuw een beker beschikbaar gesteld. In het seizoen 1898/1899 werd voor de eerste keer de naar hem vernoemde Holderbeker uitgereikt. De eerste winnaar volgens dit nieuwe toernooit opzet werd RAP Amsterdam. In 1946 kreeg de Holdertbeker de naam 'KNVB Beker'. In 1995 werd dit veranderd naar 'Amstel Cup' en in 2006 weer terug de KNVB Beker. Sinds 2018 is TOTO de hoofdsponsor, en daarom heet het de nu de 'TOTO KNVB Beker'.


Veelgestelde vragen over gokken op de TOTO KNVB Beker

Wat zijn de populairste teams om op te wedden in de TOTO KNVB Beker?

De populairste teams om op te wedden in de KNVB Beker zijn Feyenoord, Ajax en PSV. De traditionele top 3 worden altijd gezien als de topfavorieten voor de beker. Soms komt het ook voor dat een subtopper als FC Twente of Vitesse de beker mee naar huis neemt.

Kan ik een bonus krijgen voor TOTO KNVB Beker weddenschappen?

Als jij gebruik wil maken van een TOTO KNVB Beker bonus, dien jij naar de website van Wedbureaus te gaan. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare bonussen bij de verschillende bookmakers. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee helemaal up to date. Zo weet jij welke weddenschap er beschikbaar is bij welke Nederlandse bookmaker.

Welke competities zijn nog meer heel populair om op te wedden?

Naast het wedden op de TOTO KNVB Beker is het ook heel populair om te wedden op de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, het EK en WK.

>