Wedden op Real Madrid

Voetbal is een populaire sport en er wordt dan ook veel op gewed. Maar hoe zit het dan met de populaire teams zoals Real Madrid? Hoe zit het wedden op Real Madrid?

Wij van Wedbureaus gaan je in dit artikel alles uitleggen hierover. We zullen dieper ingaan over de soort weddenschappen, bonussen en nog veel meer andere zaken zullen behandeld worden.

Waarom wedden op Real Madrid?

Real Madrid is één van de bekendste ploegen ter wereld. Volgens velen is het ook wel de beste voetbalclub ter wereld met de rijkste historie. Maar waarom is het zo interessant om te wedden op Real Madrid? Daar zijn verschillende redenen voor. Zo is het wedden op Real Madrid interessant omdat ze vaak de favoriet zijn in wedstrijden. In de competitie is het een ploeg die vaak kampioen wordt of die in ieder geval in de Top 3 eindigt. Voor mensen die wedden is dit interessant om ze dan mee te nemen in een lijstje. Als ze vaak winnen is de kans groter voor de gebruiker om ook winst te behalen.

Hiernaast spelen ze ook bijna altijd op een internationaal niveau (de Champions League). Dit zijn leuke wedstrijden om op te gokken omdat hier meer spanning bij komt kijken en er ook meer opties zijn. Zo is het leuk om deze wedstrijden te kijken en geeft het gokken hierop een extra dimensie. Bij internationale wedstrijden zijn er ook meer wedopties bij een wedstrijd. Dit betekent dat iemand meer variatie kan hebben in een weddenschap. Het geeft het gokken op Real Madrid dan toch iets speciaals.

Als laatste hebben reden hebben we dat Real Madrid heel veel wedstrijden spelen in het jaar. Dit komt ook omdat ze op internationaal niveau spelen maar ook omdat ze vaak ver komen in toernooien. In de beker en in de Champions League schoppen ze het vaak ver. Hierdoor spelen ze veel meer wedstrijden dan een gemiddelde ploeg in het jaar. Hoe meer wedstrijden ze spelen, hoe meer op ze gewed kan worden. Dat maakt Real Madrid weddenschappen ook zeer interessant.

Hoe kun je wedden op Real Madrid

Maar hoe kan je dan wedden op Real Madrid? Dat kan bij verschillende bookmakers. Deze bieden wedstrijden van Real Madrid uit maar ook vaak van andere ploegen/sporten. Er is een simpel stappenplan die gehanteerd kan worden bij het gokken op Real Madrid:

  • 1. Kies een bookmaker uit. Het is handig om er één te kiezen waarvan je het gevoel hebt dat die het best werkt.
  • 2. Maak hierna een account aan. Er worden hier verschillende gegevens gevraagd. Denk hierbij aan naam, straat, postcode, bankgegevens en je ID. Vergeet niet alle gegevens goed te bewaren!
  • 3. Als dit goed gelukt is kan je geld op het account storten. De meeste bookmakers hebben ook een stortingsbonus. Deze krijg je dan in een overzicht te zien. Verderop in dit artikel wordt nog uitgelegd welke bonussen dit zijn.
  • 4. Je kan beginnen met wedden! Zoek hierna Real Madrid op en je kan beginnen met wedden. Dit kan op de La Liga, Copa Del Rey en Champions League Wedstrijden.

Welke Real Madrid weddenschappen zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soort weddenschappen in het voetbal. Deze worden dus ook vaak toegepast bij wedstrijden van Real Madrid. Er zijn een aantal hele populaire en bekende tijdens het Real Madrid wedden. Deze worden hieronder behandeld en uitgelegd:

Winst / verlies

Bij het wedden op Real Madrid is dit wel de bekendste weddenschap. Hier wordt er eigenlijk in een wedstrijd voor één ploeg gekozen. Als de gebruiker op Real Madrid wed denkt diegene dat ze de wedstrijd gaan winnen. Er kan ook nog op een gelijkspel gegokt worden. Voor Real Madrid zijn de odds vaak wat lager omdat meestal de favoriet zijn.

Beide teams scoren

Dit is ook een hele bekende weddenschap. Er wordt hier eigenlijk gevraagd: gaan beide teams scoren in de wedstrijd? De antwoordmogelijkheden zijn dan ook 'ja' of 'nee'. Bij een wedstrijd van Real Madrid is dit populair aangezien het een dominerende ploeg is die veel scoort. Verder zorgt het 'ja' en 'nee' systeem voor een makkelijkere weddenschap. Het gokken op Real Madrid wordt dan in hun ogen simpeler.

Handicap

De handicap is ook een populaire weddenschap in de voetballerij. Hier kan je eigenlijk een ploeg om een virtuele voorsprong of achterstand zetten. Je kan ervoor kiezen om FC Barcelona op een virtuele 1-0 voorsprong te zetten. Dan ga je er dus vanuit dat Real Madrid met minimaal 2 goals verschil wint. Bij Real Madrid weddenschappen is dit ook zeer populair aangezien ze vaak de favoriet zijn. Dit kan een mooie boost geven aan de odd.

Live wedden

Live wedden is de laatste tijd steeds bekender geworden in de gokwereld. Je kan dus tijdens de wedstrijd op verschillende activiteiten wedden. Denk hierbij aan corners, goals etc.

Bij wedstrijden van Real Madrid is dit ook populair aangezien je beter kan inschatten wat er tijdens de wedstrijd gaat gebeuren. Als je de wedstrijd kijkt heb je vaak het gevoel dat het een bepaalde kant op gaat. Bij wedstrijden van de Copa Del Rey en de Champions League is dit voornamelijk handig. Dit zijn wedstrijden die op dat moment beslist worden en daarom veel waarde hebben.

Tips en Strategieën om op Real Madrid te wedden

Voetbal is een sport waarin veel kan gebeuren en er veel verrassingen zijn. Hiernaast heb je vaak ook meerdere opties om op te wedden. Dit maakt het moeilijker en uitdagender. Teams proberen ook extra goed te spelen tegen Real Madrid omdat ze mooi resultaat willen behalen. Om deze redenen hebben we wat tips voor je. Deze kunnen je helpen bij het wedden op Real Madrid.

Kijk naar de opstelling

De opstelling bij voetbalwedstrijden worden vaak vlak van tevoren bekend gemaakt. Dit is bij Real Madrid niet anders. Een handige tip is dan ook om wel een weddenschap klaar te hebben maar nog niet in te zetten. Wacht een uurtje van tevoren tot de opstellingen voorbij komen. Als de opstelling van Real Madrid er nog steeds goed uit ziet kan je de bet plaatsen.

Onderzoek de belangen

Verder is het belangrijk om te kijken naar de belangen van de wedstrijd. Speelt Real Madrid in de Champions League? Dan is de kans groot dat ze er alles aan gaan doen om te winnen. Dit geeft je het gevoel dat je meer kans hebt om de weddenschap te winnen. Als ze in de Copa Del Rey spelen geldt hetzelfde verhaal. Hier willen ze niet na 1 ronde uitliggen dus proberen ze goed hun best te doen.

Durf af en toe een risico te wagen

Tot slot is het belangrijk om ook af en toe een risico te wagen. Het wedden op Real Madrid blijft altijd ook weer beetje een risico. Maar soms heb je die risico's nodig om een grote weddenschap te winnen. Je weet dat ze het uit bij FC Barcelona vaak moeilijk hebben. Daarom is de odd vaak ook hoger. Soms heb je dat juist nodig om een leuk bedrag te winnen.


Geschiedenis Real Madrid

Real Madrid heeft een hele grote geschiedenis. De ploeg is in 1902 opgericht en de aartsrivaal is FC Barcelona. Atletico Madrid is de andere ploeg in de Spaanse Hoofdstad. In 1905 werd de eerste grote prijs gewonnen en dat was de Copa Del Rey. De eerste landstitel (La Liga) werd in 1932 gewonnen. Dit was een start van de vele succesvolle jaren die nog zouden volgen. In de jaren 50 en 60 werd 5 keer de Europa Cup I gewonnen.

In al deze jaren heeft Real Madrid dan ook 34 keer de La Liga gewonnen. Ze hebben 19 keer de Copa Del Rey gewonnen. Real Madrid heeft ook 11 keer de Super Copa gewonnen. Verder hebben ze 13 keer de Champions League gewonnen. Toen ze de tiende Champions League wonnen was dat een mijlpaal aangezien nog een enkele club dat had gedaan. Tot slot hebben ze nog 4 keer de WK voor clubs gewonnen, 2 keer de UEFA Cup en 4 keer de UEFA Super Cup. Deze prijzen hebben ze mede gewonnen doordat ze topspelers hebben gehad. Denk hierbij aan Cristiano Ronaldo of Roberto Carlos. Cristiano Ronaldo wordt gezien als één beste spelers aller tijden. Kortom, Real Madrid heeft een hele rijke geschiedenis.

Het wedden op Real Madrid is dan ook heel interessant aangezien het een hele bekende ploeg is. Dit betekent dat ook veel ploegen van ze willen winnen. Dit is dan ook een aspect wat je altijd moet meenemen bij het Real Madrid wedden. Voor ploegen is het een eer om tegen ze te spelen. Real Madrid wordt dan ook wel vaak als de favoriet gezien.

Real Madrid bonussen

Er zijn veel verschillende bookmakers waarop je op Real Madrid kan wedden. Deze bookmakers hebben ook verschillende bonussen. Dit zijn vaak free bets, odd boost en stortingsbonus.  

In de tabel hieronder kan je zien welke verschillende Real Madrid bonussen de bookmakers toepassen. Het is handig om gebruik te maken hiervan aangezien het je een boost kan geven. Een Real Madrid wedden bonus kan ervoor zorgen dat je nog meer kan verdienen. Onze bonussen zijn altijd up to date en we mogen soms zelfs exclusieve bonussen aanbieden voor de bezoekers van Wedbureaus.nl.


Veelgestelde vragen

Kun je wedden dat Real Madrid kampioen wordt?

Dit kan zeker. Het kan voor verschillende competities. Denk hierbij aan de La Liga, Copa Del Rey en de internationale toernooien. Het is wel een lange termijn weddenschap aangezien die competities pas aan het einde van het seizoen beslist worden.

Kan ik een bonus krijgen voor Real Madrid weddenschappen?

Ja dat kan. Zoals eerder aangegeven zijn het vaak bonussen als free bets, odd boost en een stortingsbonus. Deze kan je vaak gebruiken met wedstrijden van Real Madrid. Dit zorgt er vaak voor dat er een boost komt in je weddenschap.

Welke andere teams dan Real Madrid zijn goed om op te wedden?

Er zijn verschillende teams die nog interessant zijn om op te wedden. Dit zijn ook populaire en bekende ploegen. In Spanje kan je denken aan FC Barcelona en Atletico Madrid. Buiten Spanje heb je nog bekende ploegen als Bayern Munchen, Manchester City en Liverpool FC. Eigenlijk heb je in de voetballerij nog heel veel andere teams die goed zijn om op te wedden.

>