Sure Bets

Sure Bets worden steeds populairder onder Nederlandse weddenschap liefhebbers. Toch weet nog lang niet iedereen wat het betekent en hoe het precies werkt.

In dit artikel geven we je een definitie van Sure Bets en laten we aan de hand van een aantal voorbeelden zien hoe het werkt. Tot slot vertellen we je waar je de beste Sure Bets van vandaag kunt vinden!

Wat zijn Sure bets?

Sure Bets zijn weddenschappen waarbij je gebruik maakt van de verschillende odds die wedbureaus hanteren voor uitkomsten van sportwedstrijden. Bij de juiste odds zet je geld in op alle uitkomsten bij verschillende bookmakers. Dit levert een gegarandeerde winst op, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd. 

Sure Bets zijn dus weddenschappen die jou altijd winst opleveren. De winstmagre is vaak niet heel hoog, dus het loont om met hogere inzetten te spelen. Je kunt Sure Bets toepassen op 2-zijdige weddenschappen of op 3-zijdige weddenschappen. We spreken van een 2-zijdige weddenschap als er slechts twee verschillende uitkomsten zijn. Een voorbeeld hiervan is een tennis wedstrijd. Deze kan alleen eindigen in winst van een van beide spelers. Bij het voetbal bijvoorbeeld is een gelijkspel ook mogelijk, en spreken we dus van een 3-zijdige bet.

Voorbeeld van een Sure bet

De uitleg van een Sure Bet geeft niet voldoende inzicht in hoe dit nou precies werkt, daarom geven wij jou een klein voorbeeld.  In de afbeelding onderaan deze tekst wordt het duidelijker hoe het precies werkt. In het voorbeeld gebruiken we de 'Sure Bet Calculator' van Oddspedia.

Sure Bets

Voorbeeld Sure Bet

Hier zie je een tenniswedstrijd tussen Adam Amarasinghe en Michele Marignoni.  In dit geval is de thuisspelende speler Amarasinghe, als hij wint krijg jij je inzet x 2.40. Deze quotering wordt aangeboden door Betclic. De uitspelende speler is Martigoni, als hij wint krijg jij je inzet x 1.95. Deze quotering wordt aangeboden door Betway. Zoals je kan zien op de afbeelding zetten wij als voorbeeld 200 euro in.

De calculator van Oddspedia berekent vervolgens wat jij op de verschillende uitslagen moet inzetten om winst te maken. Zo zie je dus dat je bij Betclic 89,71 euro moet inzetten op de thuisspelende speler. Als de thuisspelende speler wint krijg je 215,30 euro. Als je de rest van de 200 euro, dus 110,30, inzet bij Betway op winst van de uitspelende speler krijg je 215,31 euro. Zo maak je dus altijd winst, in dit geval minimaal 15,30 euro.

Sure Bets van Vandaag

Zekere Weddenschappen, hoe Sure Bets ook wel worden genoemd, maken dus gebruik van de verschillende quoteringen die bookmakers aanbieden. Door hier gebruik van te maken creëren we een voordeel. Het is echter niet zo dat Sure Bets bij alle wedstrijden mogelijk zijn. Sterker nog, voor de meeste wedstrijden is er geen winstgevende combinatie mogelijk.

Om de Sure Bets van vandaag te bekijken ga je naar oddspedia.com/nl. In het menu rechtsboven kun je bij de weddenschap tools navigeren naar de zekere weddenschappen. Hier vind je een overzicht van alle gegarandeerde weddenschappen van vandaag.

De lijst wordt continu bijgewerkt met wedstrijden die in aanmerking komen. Het kan ook zijn dat een Sure Bet vervalt doordat bijvoorbeeld een quotering veranderd. Daarom zorgt Oddspedia ervoor dat deze pagina zich altijd uit zichzelf refreshed zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Snel gebruik maken van zekere weddenschappen

Voordat jij gebruik gemaakt van Sure Bets is het eerst handig om de website van Oddspedia goed door te nemen. Je zult zien dat er veel verschillende bookmakers zijn. Om zekere weddenschappen toe te passen heb je een account nodig bij alle bookmakers die getoond worden. Dit kost een paar minuten werk maar is wel belangrijk. Het voordeel is dat je als nieuwe klant ook vaak gelijk bepaalde bonussen krijgt. Dit kan een free bet zijn of een extra bonus bovenop je stortingsbedrag.

Als je dit hebt gedaan ben je klaar om te wedden! Wacht niet te lang, want als de odds veranderen kan het zijn dat de bet vervalt. Nog meer reden dus om vooraf accounts te maken bij de verschillende bookies.

Overige Tools

Sure Bets is één van de betting tools die Oddspedia aanbiedt. Naast Sure Bets zijn er ook nog andere handige weddenschap tools. Ga snel naar de Oddspedia website en neem de volgende tools door als jij je kans op winst wil vergroten!

  • Dropping Odds
  • Value bets
  • Blocked Odds
  • Blocked matches

Wij hopen jou genoeg op de hoogte te hebben gebracht wat betreft Sure Bets, succes en veel plezier met het gokken!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>