PSV vs Sevilla Tickets & Kaarten – (23-02-2023)

PSV heeft de 2e plaats in de poule achter Arsenal gepakt. Dit betekent dat de Eindhovenaren de tussenronde moeten spelen in de Europa League. Bij de loting is het Spaanse Sevilla gekoppeld aan PSV. Een hele mooie wedstrijd! Lees hier meer over tickets voor PSV - Sevilla!

Kaartverkoop PSV - Sevilla

PSV - Sevilla vindt plaats op donderdag 23 februari 2022 om 18:45 uur. Als PSV supporter wil je hier natuurlijk bij zijn! Losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 149,- per stuk.
Klik op de oranje knop hieronder om naar de beschikbare PSV - Sevilla tickets te gaan. 


PSV Sevilla tickets kopen

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij Europese topwedstrijden zoals deze. Kaarten via de PSV ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van PSV waar jij veilig en voor een goede prijs toch PSV tickets kan kopen. De kaartjes die je daar koopt zijn altijd zitplaatsen naast elkaar. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een fanshop voucher vanaf 40 euro die je kan besteden aan bijvoorbeeld een mooi wedstrijdshirt of sjaal.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor de Bronze Top Package? Dan krijg je zitplekken in 'vak GG'. Dit vak bevindt zich in de hoek van het stadion. Voor 149,- p.s. heb je kaartjes naast elkaar. Vanuit dit vak heb je een goed overzicht op het veld.

Wil je op de lange zijde zitten? Dan moet je voor Silver Top Package gaan. Je neemt dan plaats in 'vak DD' op de lange zijde en krijgt een fanshop voucher van 50 euro. De prijs voor een kaart is 179,- p.s. en is uiteraard naast elkaar als je er meerdere koopt.

Wil je de allerbeste plekken hebben? Ga dan voor Gold Top Package. Dit zijn kaartjes op de 1e ring de lange zijde, direct aan het veld! Dit is in 'vak P/R' aan het veld. Ook ontvang je een voucher van 60 euro voor de fanshop. Voor 229,- p.s. heb je deze prachtige plekken!


Kaarten PSV - Sevilla Europa League

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze beslissende topwedstrijd. Als je kaarten hebt voor PSV vs Sevilla, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Dit is helemaal prachtig met Europese wedstrijden.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>