3 tips voor de perfecte Matchday!

Iedere fanatieke voetbalsupporter kent het wel; het gevoel van spanning als je wakker wordt op de dag van de wedstrijd van je favoriete voetbalclub. Als fanatieke supporter ga je natuurlijk naar de wedstrijd toe, ongeacht het weer of het tijdstip. In dit artikel geven we je drie tips om te zorgen dat de matchday onvergetelijk wordt!


Zorg voor genoeg drank of bier

Of je nou winst of verliest, met genoeg drank achter de kiezen maakt het eigenlijk niet heel veel uit wat de eindstand is. Een goedgevulde koeltas met bier is dan ook een absolute must voor een dagje voetbal. Het enige probleem is dat je deze niet mee mag nemen in het stadion. Gelukkig zijn er genoeg smokkelmethodes die je kunt bedenken om toch alcohol mee naar binnen te kunnen nemen, net zoals bij een festival!

bier koud

De juiste casual outfit

Voetbal draait niet alleen om de spelers, je vrienden en de sfeer: kleding is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse voetbalcultuur. Denk hierbij aan Stone Island jassen, Adidas Samba schoenen en Polo’s van Lacoste. Deze casual cultuur is oorspronkelijk overgewaaid uit Engeland, waar kleding en voetbalcultuur al jaren lang hand in hand gaan.

Andere populaire merken die je in de stadions tegenkomt zijn Fred Perry, C.P. Company, Ellesse en Lyly & Scott.

lacoste kleding sokken

Een volle batterij

Mocht je in de drukte je vrienden kwijtraken, of die ene penalty in de allerlaatste minuut van de blessuretijd willen filmen is een lege batterij niet handig. Zeker bij verre uitwedstrijden kan je een hele dag onderweg zijn. Zonder powerbank is de kans groot dat de accu van je telefoon het niet tot het einde overleefd. Zorg daarom voor een goede powerbank om zeker te zijn dat je de dag ook doorkomt!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>