Tunesië vs Australië Voorspelling & Wedtips [26-11-2022]

Het is alweer tijd voor de 2e speelronde van het Wereldkampioenschap. Tunesië neemt het op tegen Australië en voor beide landen is een overwinning nodig. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor deze interessante wedstrijd.

Het is een Zaterdagochtend (26 November) wedstrijd om 11:00. Tunesië wist te stunten met een gelijkspel tegen Denemarken. Australië begon de wedstrijd goed tegen Frankrijk maar het moet toch echt in deze wedstrijd gebeuren. 

Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Unibet en BetCity zijn de beste bookmakers om een weddenschap te plaatsen. Dat kan je ook zien in onze tips!


Wedtips Tunesië - Australië

De 3 wedtips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Het zijn allebei stugge landen die het elk topland lastig kan maken. Australië probeert opzoek te gaan naar een overwinning. Voor beide landen is een nederlaag geen optie.

Tip 1: Tunesië Winst

Tip 2: Meer dan 3.5 Schoten op Goal - Australië

Tip 3: Beide teams scoren


Waarom deze tips spelen?

Het team van Wedbureaus.nl kan met 100% zekerheid zeggen dat ze achter de tips staan. Zo hebben we veel informatie gezocht naar statistieken en de beste odds. Ook hebben we de beste bookmakers bekeken. Hieronder zullen we de tips nog verder uitwerken.

Maar bekijk hieronder een geweldige actie van Unibet! Dit mag je echt niet missen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Tunesië Winst

We hebben allemaal de wedstrijd tegen Denemarken gezien. Tunesië steeg boven zichzelf uit en hield de stand 0-0. Daarin was goed te zien dat het gewoon een hele sterke ploeg is. Australië kan nog wel is tekort komen op bepaalde posities. Het felle spel van Tunesië kan ervoor zorgen dat ze deze wedstrijd winnen en nog kans maken op de volgende ronde.

De beste quotering hebben we gevonden bij BetCity. Met een odd van 2.15 wordt het ingezette bedrag meer dan verdubbelt.

Tip 1: Tunesië Winst

Tip 2: Meer dan 3.5 Schoten op Goal - Australië

Maar we moeten Australië zeker niet onderschatten. Ze hebben een ervaren team en ze zijn al vaker aanwezig geweest op het WK. De druk staat er ook hoog op voor hen en daarom moeten ze deze wedstrijd winnen. Dit betekent dat ze dus aanvallend zullen spelen. Ze hebben ook veel kwaliteit voorin waardoor ze genoeg kansen zullen krijgen.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Dit is een uitstekende bookmaker waar je 2.15x je inzet terug kan verdienen.

Tip 2: Meer dan 3.5 Schoten op Goal - Australië

Tip 3: Beide teams scoren

Doordat er zoveel druk op de wedstrijd staat betekent dat ze op een gegeven moment allebei moeten aanvallen. Dit kan voor veel vrije ruimtes zorgen. Beide landen zullen dus genoeg kansen krijgen om te scoren. Ze zijn ook niet voor niets op het Wereldkampioenschap en hebben genoeg kwaliteit. Het belooft dus ook een leuke wedstrijd te worden.

Voor de laatste tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. De beste odd was te vinden bij BetCity. Hier heeft de weddenchap namelijk een quotering van 2.02.

Tip 3: Beide teams scoren


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Tunesië - Australië gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Tunesië en Australië hebben 1 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dat was in 2005 en toen won Tunesië met 0-2
  • Australië verloor in de eerste wedstrijd met 4-1 van Frankrijk. Tunesië speelde 0-0 tegen het andere land Denemarken.
  • Beide landen hebben nog niet vaak gescoord dit Wereldkampioenschap. Alleen Australië wist 1 keer te scoren.

Wedden op Tunesië - Australië

Door onze uitgebreide analyse op de wedstrijd Tunesië - Australië hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Tunesië heeft een hecht team met veel kwaliteit. Hierdoor zal een overwinning van dit land dus niet gek zijn. We moeten Australië ook zeker niet onderschatten aangezien zij ook moeten aanvallen. Ze zullen dus genoeg kansen krijgen om te scoren. Hierdoor belooft het ook een leuke wedstrijd te worden waarin beide landen kunnen scoren.

Tunesië is de favoriet om deze wedstrijd te winnen volgens de bookmakers. Een overwinning van Tunesië levert je 2.15x het ingezette bedrag op. Dit hebben we ook benoemd in onze wedtips! Een gelijkspel heeft al een hogere odd van 3.30. Denk jij toch dat Australië gaat winnen? Dat heeft weer een quotering van 3.70. Het is dus wel duidelijk wie de favoriet is.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Tunesië - Australië

Ook wij zien Tunesië als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. De landen zijn redelijk gelijkwaardig maar we denken dat Tunesië meer strijd kan leveren. Dit hebben we ook gezien tegen Denemarken. Ze hebben gewoon een hele goede ploeg.

We denken dat Australië voor een hele lange tijd mee kan doen in deze wedstrijd maar dat de druk uiteindelijk te hoog wordt. Onze verwachting is dat het een minimale overwinning wordt voor Tunesië. Het wordt in ieder geval een leuke wedstrijd.

Tunesië heeft dus een sterke selectie met goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Wahbi Khazri die een hele ervaren speler is.

Onze voorspelling is dat Tunesië deze lastige wedstrijd gaat winnen. Ze hebben een goede selectie dat heel erg hecht is.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>