Tunesië vs Frankrijk Voorspelling & Wedtips [30-11-2022]

Frankrijk probeert deze editie weer het WK te winnen. Ze zijn in ieder geval goed op weg met 2 overwinningen. Tunesië moet voor een stunt zorgen als ze nog door willen gaan. We hebben voor deze wedstrijd in Poule D ook wat tips en voorspellingen.

De wedstrijd wordt gespeeld de Woensdagmiddag (30 November) om 16:00. Frankrijk heeft veel geblesseerde spelers maar ze presteren nog steeds goed. Tunesië wist te stunten in de eerste speelronde maar verslikte zich tegen Australië

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips verzameld. Dit hebben we ook uitgewerkt. Unibet en BetCity hebben we geselecteerd als de beste bookmakers en dat is ook te zien in onze tips.


Wedtips Tunesië - Frankrijk

De 3 wedtips hebben we hieronder voor je in een overzicht geplaatst. Frankrijk is dit WK goed begonnen en speelt ook uitstekend voetbal. Ze worden ook gezien als een grote favoriet. Tunesië moet voor een stunt zorgen om nog door te gaan.

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Frankrijk

Tip 2: Frankrijk Winst - Handicap 1-0

Tip 3: Kylian Mbappe scoort


Waarom deze tips spelen?

We kunnen met volle zekerheid zeggen dat we achter deze tips staan. Zo hebben we veel informatie gezocht naar statistieken en odds. Ook hebben we bij de tips de beste bookmakers gevonden. Hieronder worden de tips verder uitgelicht.

Maar bekijk eerst hieronder een geweldige actie van Unibet. Deze wil je niet missen!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Frankrijk

Ben jij opzoek naar een weddenschap die je goed in een lijstje kan verwerken? Bekijk deze tip dan! Frankrijk heeft in beide wedstrijden minimaal 2 keer gescoord. Ze hebben al 6 doelpunten gemaakt. Tunesië moet aanvallen en daarom komt er veel ruimte vrij voor Frankrijk. Met de goede kwaliteit kunnen ze meerdere doelpunten maken in deze wedstrijd.

De beste quotering hebben we gevonden bij BetCity. Dit is een goede bookmaker waar je maar liefst 1.71x je inzet kan terugverdienen.

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Frankrijk

Tip 2: Frankrijk Winst - Handicap 1-0

Frankrijk heeft ook een veel betere selectie en daarom zijn ze één van de favorieten om het WK te winnen. We hebben net al uitgelegd dat Tunesië moet aanvallen. Dat is een voordeel voor Frankrijk aangezien ze technische spelers hebben. Ze zijn goed op de counter en daarom zal een grote overwinning voor Frankrijk dus helemaal niet gek zijn.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Hier heeft de weddenschap namelijk een hoge quotering van 2.38!

Tip 2: Frankrijk Winst - Handicap 1-0

Tip 3: Kylian Mbappe scoort

Kylian Mbappe is hard op weg om de topscorer van het WK te worden. Zo heeft hij al 3 doelpunten gemaakt in 2 wedstrijden. Tegen Tunesië gaat hij ook op jacht naar nog meer doelpunten. Hij kan het elke verdediger lastig maken en z'n team helpt hem erbij. Frankrijk zal het overwicht hebben en hierdoor zal Kylian Mbappe genoeg kansen krijgen om te scoren.

Ook voor deze tip zijn we uitgekomen bij BetCity. Hier heeft het namelijk de beste quotering van 2.20. Het ingezette bedrag wordt dus meer dan verdubbelt.

Tip 3: Kylian Mbappe scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Tunesië - Frankrijk gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De landen hebben 3 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit waren allemaal vriendschappelijke wedstrijden. Frankrijk won 1 keer en de andere 2 keer werd het gelijk.
  • In die 3 wedstrijden wist Frankrijk 5 keer te scoren. Tunesië wist 3 keer te scoren in de 3 wedstrijden.
  • Op hetzelfde tijdstip (16:00) nemen de andere landen het tegen elkaar op. Dit zijn Australië en Denemarken.

Wedden op Tunesië - Frankrijk

Wedbureaus.nl heeft dus een goede analyse gedaan voor Tunesië - Frankrijk. Zo hebben we 3 wedtips verzameld. Deze tips hebben we ook uitgewerkt. Frankrijk is de aanvallende ploeg en daarom kunnen ze veel scoren. Tunesië moet opzoek gaan naar de overwinning. De Fransen zullen dus veel ruimte krijgen om met een ruime overwinning door te gaan. Kylian Mbappe is de sterspeler en gaat opzoek naar nog meer doelpunten in deze wedstrijd.

Frankrijk is volgens de bookmakers de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Bij een overwinning krijg je namelijk 1.56x je inzet terug. Dit is een redelijk lage odd. Denk jij toch dat het een gelijkspel wordt? Dat heeft weer een quotering van 4.00. Het kan ook zomaar dat Tunesië voor een stunt zorgt en dan krijg je 7.00x het ingezette bedrag terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Tunesië - Frankrijk

Frankrijk heeft een veel betere ploeg en daarom zien wij ze als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. We denken dat het krachtsverschil te groot zal zijn. Onze verwachting is dat ze de wedstrijd goed zullen beginnen en vroeg zullen scoren.

Tunesië gaat opzoek naar een stunt maar dat zorgt alleen maar voor meer ruimte bij de Fransen. Frankrijk heeft ook een hechte ploeg dat onder druk uit kan spelen. De kans is groot dat Tunesië het voor een lange tijd goed doet maar dat Frankrijk uiteindelijk wint.

De Fransen hebben ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Kylian Mbappe die we ook benoemd hebben in onze wedtips.

Onze voorspelling is. dat Frankrijk deze wedstrijd gemakkelijk wint. Tunesië is niet opgewassen tegen het snelle spel van de Fransen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>