• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Vitesse vs Feyenoord voorspelling en quotering – (07-08-2022)

Vitesse vs Feyenoord voorspelling en quotering – (07-08-2022)

Tijdelijke Welkomstbonus bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50! 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Voorbeschouwing Vitesse - Feyenoord

Het nieuwe Eredivisie seizoen seizoen gaat weer beginnen! De Rotterdammers nemen het in een uitwedstrijd op tegen Vitesse. Vitesse - Feyenoord vindt plaats op zondag 7 augustus 2022 om 14:30 uur in het Gelredome.

Vorig seizoen won Vitesse 2 keer van Feyenoord. Het team van Thomas Letsch won thuis met 2-1 en won in De Kuip met 0-1. Deze statistieken zijn dus niet echt in het voordeel van Feyenoord.

Ben jij opzoek naar Vitesse - Feyenoord voorspellingen, goede quoteringen en wedtips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij drie tips opgesteld. Lees snel verder!


Vitesse - Feyenoord voorspelling & wedtips

In het overzicht hieronder vind je onze drie Vitesse - Feyenoord wedtips. Wanneer je op de tip klikt, zal er een uitleg verschijnen waarom dit een interessante tip is met daarbij de bijbehorende bookmaker voor de beste odds.

Tip 1: Gelijkspel (4.00)

Op basis van de resultaten van vorig seizoen en het thuispubliek (voordeel Vitesse) en de huidige samenstelling van de elftallen (voordeel Feyenoord), verwachten we een gelijkspel. Feyenoord heeft nog een aantal interessante aankopen gedaan en we zijn erg benieuwd hoe zich dat gaat uiten.

Een weddenschap op een gelijkspel levert 4.00x je inzet op.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 2: Meer dan 2.5 doelpunten (1.62)

We voorspellen wedstrijd waarin beide teams aanvallend zullen optreden. Daarnaast lijkt het bij beide ploegen verdedigend nog niet helemaal goed te zitten. Deze combinatie levert bij dit soort wedstrijden vaak minimaal 3 goals op.

De quotering is het best bij BetCity. Zet je deze tip? Dan krijg 1.62 keer je inzet.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 3: Santiago Giménez scoort - Ja (2.30)

Santiago Giménez is de nieuwe aankoop van Feyenoord. Het Mexicaanse talent wordt geroemd om zijn goede aanvallende kwaliteiten. Wij verwachten dat Arne Slot het aandurft om hem erin te zetten. Hoe mooi zou het zijn als hij dan meteen zijn goaltje meepakt bij het debuut? Een gokje waard toch? 😉

Ontvang nu 2.30 keer je inzet bij BetCity bij een weddenschap van 'Giménez scoort'.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Vitesse - Feyenoord statistieken

  • De afgelopen 5 wedstrijden won Vitesse 3x, werd het 2x gelijk en won Feyenoord 0x
  • Feyenoord kreeg in de laatste 8 wedstrijden wel een doelpunt tegen, maar verloor de laatste 6 uitwedstrijden niet
  • De laatste uitwinst van Feyenoord bij Vitesse dateert in 2017

Tijdelijke Welkomstbonus bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd

Deze kans pakken? Dan is de tweede stap, na het registreren, om je eerste storting van minimaal €20 tot €50 te doen. Gelukt? Dan staat de Free Bet met de waarde van jouw gestorte bedrag klaar in jouw account onder het kopje 'Bonus'. 

Verder belangrijk: de welkomstbonus is alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Als je gebruik maakt van deze welkomstactie, vervallen andere promoties en verloopt 30 dagen na uitgave.


Wedden op Vitesse Feyenoord: verwachting

Als we kijken naar de bookmakers, zien we dat een overwinning van het team van Thomas Letsch 3.90 keer je inzet oplevert bij BetCity. Denk je dat Vitesse wint en dat Feyenoord daarbij ook minimaal een goaltje meepakt, dan ontvang je 6.25 keer je inzet. 

Als je verwacht dat er na het laatste fluitsignaal een gelijkspel op het scorebord staat, dan ontvang je 4 keer je inzet bij BetCity. Een overwinning van Arne Slot levert je 1.88 keer je inzet op. Als je denkt dat Feyenoord wint, en dat beide teams scoren, dan is de quotering 3.35x.

Ben je in voor een fun bet? Dan is dit een hele interessante optie wat in onze ogen niet eens onrealistisch is: 'beide teams scoren in beide helften'. Deze heeft een quotering van maar liefst 10.50x. PS: Bij Ajax - PSV is deze fun bet ook uitgekomen!

?Zet in via BetCity en ontvang nu tijdelijk een mooie welkomstbonus!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de Odds Boost actie ↓ Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en helaas niet als je er al een account hebt.

Tijdelijke Welkomstbonus bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50! 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>