Live voetbal van vandaag

Is er vandaag voetbal op TV? Welke voetbal wedstrijden zijn er vanavond? Bekijk alle live voetbal uitslagen hier op Wedbureaus.nl. Tip: Sla deze pagina op bij je favorieten, zo heb je altijd makkelijk al het voetbal onder één knop.


Voetbal vandaag

Benieuwd naar al het voetbal vandaag? Daarvoor ga je natuurlijk naar wedbureaus.nl. Wedbureaus.nl is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste websites rondom sportweddenschappen en voetbal uitslagen. Waar we in 2021 begonnen met informatie rondom wedden, is dat uitgegroeid tot een platform waar je dus ook terecht kunt voor voetbal voorspellingen en overzichten van alle voetbal wedstrijden van vandaag.

Is er voetbal vanavond?

Om te weten of er voetbal is vanavond hoef je alleen maar een snelle blik te werken op deze pagina. Hoe werkt het? Wij hebben toegang tot een database waarin alle voetbal wedstrijden van vandaag en vanavond in staan opgeslagen. Ons overzicht op deze pagina wordt elke 5 minuten automatisch geüpdate. Je ziet dus in één oogopslag of er vanavond voetbal is. Deze service is volledig gratis. Alle content en uitslagen worden met veel plezier bijgehouden door onze redactie die bestaat uit 4 personen.

Voetbal uitslagen van vandaag

Naast een overzicht van de wedstrijden wie er nog te spelen zijn kun je hier ook de uitslagen van eerdere voetbalwedstrijden van vandaag bekijken. Onze database is zeer betrouwbaar en snel. In sommige gevallen weten wij eerder dat er gescoord is dan dat je op tv kunt zien! Blijf je langer dan 5 minuten op deze pagina, zorg dan even dat je de pagina weer ververst. Dan worden alle voetbal uitslagen ook weer opnieuw ververst namelijk.

Van welke competities kan ik het voetbal live volgen?

Op dit moment hebben we een data-koppeling met (bijna) alle competities ter wereld, zelfs in India! We hebben een paar competities hieronder uitgelicht om je van extra informatie te voorzien.

Eredivisie voetbal vandaag

De favoriete competitie blijft natuurlijk de Eredivisie. Elk jaarweer steunden de supporters van Ajax, Feyenoord en 16 andere clubs hun favoriete team voor de strijd om het kampioenschap. Wedden op de eredivisie is dan ook erg populair.

België voetbal vandaag

Onze zuiderburen hebben ook een spannende voetbal competitie. Anderlecht en Club Brugge zijn de grootste teams, maar ook teams als Luik, Gent en Antwerp kunnen voor verassingen zorgen.

Premier League voetbal

De beste, en rijkste voetbalclubs ter wereld vind je terug in de Premier League. Naast onze eigen eredivisie, worden wedstrijden in de Premier League het meest bekeken in ons land.

Primera Division (Spaans voetbal)

Naast het hoge niveau is ook de historie van FC Barcelona een van de redenen dat zoveel Nederlanders willen weten welke voetbal wedstrijden er vandaag in de Primera Division worden gespeeld. FC Barcelona heeft, in tegenstelling tot aartsrivaal Real Madrid, een geschiedenis met veel Nederlandse spelers.

Vrouwen voetbal vandaag

Het heeft tijd nodig, maar stap voor stap wordt het vrouwenvoetbal steeds groter en bekender. In Engeland en Zweden lopen de vrouwen a een stapje voor op de vrouwen in Nederland maar we maken wel degelijk grote stappen. Onze verwachting is dat de Nederlandse voetbalvrouwen binnen 6 jaar kunnen meestrijden om de wereldtitel!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>