Volendam vs Ajax Voorspelling & Wedtips [08-10-2022]

De Europese speelrondes zijn weer voorbij en de Eredivisie wordt weer hervat. Ajax zit in een vormcrisis en heeft al 4 wedstrijden op rij niet gewonnen. Volendam probeert de onderste regionen te verlaten en daarom hebben we wat tips en voorspellingen voor je.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Zaterdagmiddag (8 Oktober) om 16:30. Voor beide ploegen is het een zeer belangrijke wedstrijd en Ajax is zoekende naar de goede vorm. Voor Volendam is dit een droomwedstrijd en ze gaan op zoek naar een stunt!.

Het team van Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor Volendam - Ajax. We hebben 3 wedtips voor je uitgewerkt en daar zit een Super Odd bij! Met deze Super Odd kan je namelijk 50x je inzet terugverdienen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Volendam - Ajax

Hieronder hebben we de 3 wedtips voor je op een rijtje gezeten. We hebben een analyse gedaan naar de statistieken en de beschikbare odds. Beide ploegen proberen zich te herpakken en daarom belooft het een interessante wedstrijd te worden.

Tip 1: Ajax Winst

Tip 2: Ajax wint en Dusan Tadic scoort

Tip 3: Beide teams scoren NEE


Voorspellingen Volendam - Ajax

We zullen hieronder de tips nog een keer uitgebreid uitwerken. Met volle zekerheid staan we achter onze tips en we zullen uitleggen waarom het precies interessant is. Daarbij hebben we ook nog gekeken naar de beste bookmakers.

Tip 1: Ajax Winst

Ajax probeert de blamage tegen Napoli weg te spoelen met een overwinning bij Volendam. Ze hebben dit seizoen al 23 doelpunten gemaakt in de Eredivisie en Volendam heeft vaak laten zien dat ze een zwakke verdediging hebben. Daarbij hebben ze ook een veel beter team en proberen nieuwe spelers zich te bewijzen. Een overwinning van Ajax zal dus helemaal niet gek zijn.

Bij deze weddenschap hebben we de Super Odd gevonden. De bookmaker Circus geeft 50.00x je inzet terug als Ajax wint! Je moet alleen 10 euro op je account storten en je kan maximaal met een bedrag van 1 euro spelen. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Ajax Winst

Tip 2: Ajax wint en Dusan Tadic scoort

In de Eredivisie wordt Ajax altijd als de favoriet gezien en tegen kleinere ploegen winnen ze vaak met grote uitslagen. Volendam probeert verzorgd voetbal te spelen maar de resultaten zijn nog mager. Met de kwaliteit van Ajax moeten ze winnen. Dusan Tadic is zoekende naar z'n vorm en een wedstrijd tegen Volendam is een goed moment om te scoren.

De beste quotering voor deze weddenschap hebben we gevonden bij Holland Casino. Hier krijg je namelijk 2.30x je inzet terug.

Tip 2: Ajax wint en Dusan Tadic scoort

Tip 3: Beide teams scoren NEE

We hebben net al uitgelegd dat Ajax veel doelpunten maakt en dit doet het vooral tegen de kleinere ploegen. Volendam heeft nog veel moeite om te scoren. Ajax gaat proberen om de wedstrijd te domineren en er gaan weinig kansen komen voor Volendam. Het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat Volendam in deze wedstrijd geen doelpunt gaat scoren.

We hebben de beste odd gevonden bij Betcity. Dit is een goede bookmaker en de quotering is 2.17. Je kan dit dus mooi in een lijstje verwerken.

Tip 3: Beide teams scoren NEE


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Volendam - Ajax gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De laatste keer dat Volendam won van Ajax was in 2008. Toen werd er met 1-0 gewonnen in de KNVB beker.
  • Volendam heeft 5 wedstrijden op rij niet gewonnen. Voor Ajax zijn dit 4 wedstrijden.
  • Ajax staat momenteel op de 2e plek in de Eredivisie. Volendam staat op de laatste plek (18) met 5 punten. 

Wedden op Volendam - Ajax

We hebben dus een analyse gedaan voor Volendam - Ajax en zo hebben we 3 tips bij elkaar verzameld. Ajax heeft een veel betere ploeg dan Volendam en daarom zal het dus niet gek zijn als ze deze wedstrijd winnen. Dit kan met behulp van de captain Dusan Tadic. Hij is nog op zoek naar z'n vorm en dit is een goed moment om te scoren. Volendam maakt dit seizoen weinig doelpunten en tegen Ajax zullen ze weinig kansen krijgen. Het kan dus zomaar gebeuren dat niet beide teams gaan scoren.

Ajax wordt gezien als de grote favoriet en ze hebben een odd van 1.19. Dit is redelijk laag aangezien ze al een tijdje niet gewonnen hebben. Een gelijkspel levert je 8.00x het ingezette bedrag op. Het kan ook zomaar zijn dat Volendam gaat stunten en dat heeft een quotering van 15.00. Met een bedrag van 10 euro kan je dus 150 euro verdienen!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Volendam - Ajax

Ajax kan heel erg kwetsbaar zijn maar toch delen we de mening van de bookmakers. Onze voorspelling is dat de ploeg uit Amsterdam de wedstrijd zakelijk zal winnen. Volendam heeft op dit moment niet de kwaliteit om het de topploegen moeilijk te maken.

Daarbij willen de nieuwe spelers van Ajax zich bewijzen. Er zijn al een aantal wedstrijd niet gewonnen en daarom zullen andere spelers de kansen krijgen. Voor hun is dit een goede gelegenheid om alles te geven en de wedstrijd te winnen.

Dusan Tadic wilt zich laten zien van een goede kant en gaat daarom op zoek naar een doelpunt. We hebben hem ook meegenomen bij onze wedtips.

Wij verwachten dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden maar dat Ajax toch zal winnen. Volendam gaat strijdend ten onder.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>