• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wedden op Badr Hari vs Alistair Overeem Voorspelling / Tips | (8-10-2022)

Wedden op Badr Hari vs Alistair Overeem Voorspelling / Tips | (8-10-2022)

Ondanks, of misschien wel juist dankzij het uit de hand lopen van Hari's laatste gevecht kijken we onwijs uit naar het komende Glory gevecht tussen Badr en Alistair. Net als eigenlijk alle kickboks gevechten waar Badr Hari aan heeft meegedaan brengen deze zeer veel hype en spanning met zich mee. Op deze pagina kijken we alvast uit naar het gevechten geven we een paar tips voor hoe de wedstrijd kan gaan verlopen.

Wedden op Badr Hari vs Alistair Overeem? Bekijk onze voorspelling en andere tips voor dit geweldige kickboks evenement!


Wedden op Badr Hari vs Overeem - Introductie

Voor we je de concrete tips geven voor het wedden op Badr Hari of Alistair Overeem beginnen we even met een introductie; hoe staan beide vechters ervoor? Badr Hari heeft al bijna 10 jaar niet gewonnen. Zijn laatste overwinning dateert van 22 augustus 2015 tegen Ismael Londt. Daarna verloor hij partijen tegen o.a. Rico Verhoeven, Benjamin Adegbuyi en de pool Arkadius Wrzosek.

Overeem verdiende zijn bijnaam 'The Demolition Man' dankzij een flitsende carrière in de UFC. Een heel andere discipline (MMA) waar het ook veel meer draait om grondgevechten. Hieronder vergelijken we de stats van beide vechters. We kijken hierbij enkel naar de stats binnen hun kickbox carrière.

Header

Badr Hari

Alistair Overeem

Leeftijd

37 jaar (8 december 1984)

42 jaar (17-05-1980)

Lengte

1.98 m

1.95

Gewicht

114 kg

109 kg

Record

106 wins - 16 verliespartijen

10 wins - 4 verliespartijen (enkel K1)


Over het gevecht

Evenement: Glory Collision 4
Plaats: Arnhem
Locatie: Gelredome
Wanneer: 8 oktober 2022

gelredome stadion

Badr vs Overeem tips

Als je op zoek bent naar de beste tips voor dit gevecht tussen 2 giganten dan zit je hier goed. De wedstrijd gaat zoals je weet over 5 rondes. Als er dan nog niemand heeft gewonnen wordt de wedstrijd door de jury beslist op basis van gescoorde punten. 

Weddenschappen Hari vs Overeem

Alle weddenschappen voor dit gevecht

Een hele interessante tip voor dit gevecht. Bekijk direct welke quotering erbij hoort. Speel deze weddenschap bij Jacks

Overeem kan iets tactischer een gevecht aan gaan maar de afgelopen keren liet Badr zien dat hij voor alles of niets gaat. Een (T)KO lijkt ons dan ook zeker niet onrealistisch. Speel deze bij Betcity en verkrijg gratis een 50 euro free bet.

Denk jij dat het net als vorige keer in het gevecht tegen de Pool Arkadius Wrzosek helemaal uit de hand gaat lopen en de wedstrijd gestaakt zal moeten worden? Dan kan je dat een mooi bedrag opleveren! Speel deze bet bij Holland Casino en ontvang gratis wedtegoed tot 50 euro.

Badr Hari - Alistair Overeem voorspelling

Als we kijken naar de feiten dan is er voor beide vechters wel wat te zeggen. Laten we beginnen met Badr. Badr heeft al zijn laatste gevechten verloren en staat er dan ook niet al te best voor. Toch waren deze uitslagen in sommige gevallen geflatteerd. Hij begon namelijk erg sterk in al zijn gevechten. Het is voor zijn achterban te hopen dat hij zijn conditie dit keer op orde heeft en hij niet tegen een blessure aanloopt.

Wat betreft Alistair Overeem kunnen wwe zeggen dat hij absoluut niet onderschat mag worden. Hij heeft indrukwekkende 'stats' in zowel de kickboks wereld als in de UFC, waar hij zelfs is uitgegroeid tot een van de populairste vechters van de afgelopen 10 jaar. Hij heeft meer wedstrijdritme dan zijn rivaal, al heeftdie weer het voordeel dat deze meer ervaring met kickboksen heeft.

Qua lengte en gewicht zitten beide vechters dicht in elkaars buurt. Het zal dus echt afhangen welke van de 2 atleten het beste strijdplan verzint en niet in een val van de tegenstander loopt. Wij hebben er in ieder geval zin in.

Ook wedden op Badr Hari vs Overeem? Maak dan gebruik van een of meer van de volgende bonussen.

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>