Tips / Voorspelling F1 GP Italië (Monza) | (11-9-2022)

We zijn eigenlijk nog amper bekomen van de spectaculaire GP van Zandvoort afgelopen week maar het is alweer tijd voor de derde race in drie weken. Dit weekend staat, op het circuit van Monza de GP van Italië op de planning (11-9-2022). Op deze pagina blikken we vooruit en zullen we een voorspelling doen. Eerst gaan we echter in op het circuit zelf en de situatie van dit moment.

Laatste update: donderdag 8 september


Wedden op de GP Italië - Introductie

We zullen eerst even ingaan op de huidige situatie. Onze landgenoot Max Verstappen heeft een behoorlijk comfortabele voorsprong op zijn concurrenten. Vorig weekend hebben we kunnen zien dat Red Bull nog steeds de snelste is maar dat Mercedes en Ferrari op snelheid een mooie inhaalslag hebbent gemaakt ten opzichte van de week ervoor (Spa, België), toen de Red Bull van Verstappen met een ruime voorsprong wist te winnen ondanks dat hij vanaf de 14e positie moest starten.

Voor de spanning van het seizoen is dat positief maar dit weekend kan de situatie weer compleet anders zijn. De F1 GP van Italië wordt namelijk gereden op het circuit van Monza. Een circuit met compleet andere eigenschappen dan Zandvoort.

Zelf een gokje wagen? Onderstaande aanbieders geven gratis geld weg bij het aanmaken van een account. Op deze manier kun je zonder risico wedden op de Grand Prix van Italië. Je kunt je aanmelden bij meerdere bookies om nog meer gratis in te kunnen zetten en dus ook meer te winnen. 


Over dit circuit

Circuit: Autodromo Nazionale Monza
Plaats: Monza
Capaciteit: 118.865 toeschouwers
Bouwjaar: 1922
Lengte: 5.793 kilometer

monza circuit

F1 Italië tips

Je wil natuurlijk de beste F1 Italië tips ontvangen. Wij vergelijken alle odds van verschillende bookmakers die wedden op F1 aanbieden. Je kunt onderstaande bet tips toepassen of je eigen onderzoek doen. Zoals je weet zijn er nooit garanties in de sport Onze voorspellingen en verwachtingen dien je dan ook als dusdanig te interpreteren. 

Twijfel je waarop je moet inzetten? Als je gebruik maakt van de welkomstbonussen bovenaan de pagina speel je met gratis geld en loop je dus geen risico.

Weddenschappen op Grand Prix Italië (Monza)

Alle weddenschappen op de Grand Prix van Italië

Een hele interessante tip voor de GP van Monza. Wanneer onze Max wint ontvang je VIJF-TIG keer je inzet terug, echt waar. Speel deze weddenschap bij Jacks. Betcity heeft overigens een zelfde soort actie, deze speel je hier.

Uiteraard is het mogelijk om van beide acties gebruik te maken, zo kun je toch mooi 100 euro verdienen met bijna geen risico (2 euro) 🙂 

Hij rijdt 9 van de 10 keer achteraan en heeft ook wel eens wat pech, alhoewel hij hier meestal zelf schuldig aan is. Als Nicolas Latifi als eerste uitvalt krijg je 13 keer je inzet terug.

Misschien een aparte weddenschap op het eerste gezicht. De kans is echter groot dat hij erbij zit aangezien iig Hamilton achteraan moet starten. Met een quotering van 21 is dit dan ook zeker een gokje waard! Speel deze bet bij Holland Casino.

GP Italië voorspelling

Op basis van de vorm van de 3 belangrijkste teams (Red Bull, Ferrari en Mercedes) na de zomerstop kunnen we een goede voorspelling doen voor de F1 GP van Italië. Waarom? Omdat dit circuit namelijk een eigen karakter heeft. Het circuit heeft zeer veel lange rechte stukken. Het team dat hier het best in is gaat hier zeer waarschijnlijk makkelijk winnen, mits er geen technische ongemakken zullen plaatsvinden. 

Het team dat het snelst is op de lange stukken is Red Bull. De auto's van Max Verstappen en Sergio Perez hebben een gigantische voorsprong ten opzichte van de andere constructeurs hierin. Onze voorspelling voor de bovenste posities van deze race is dan ook dat Max 1e wordt en 'Checo' 2e.

De strijd om de derde plek zal spannender worden. Mercedes wordt steeds beter en sneller maar wij denken dat over een gehele race Ferrari nog net even wat beter is. Aan motivatie zal het niet ontbreken bij het team uit Maranello. Monza is tenslotte een thuisrace voor Ferrari.

Het zou ook kunnen gebeuren dat Mercedes een gridpenalty zal nemen wegens nieuwe onderdelen (inmiddels is dit bevestigd dat Hamilton inderdaad een gridstraf krijgt - redactie).

Dit geldt overigens ook voor Carlos Sainz. Dit is nog niet helemaal zeker. De coureur moet op zeer korte termijn onderdelen vervangen wat hem op een straf komt te staan. Het team twijfelt echter om dit in Monza te doen omdat het ook hun thuisrace betreft.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>