Tips / Voorspelling F1 GP Japan | (09-10-2022)

We zijn inmiddels bijgekomen na de, voor de fans van Max Verstappen, toch wel teleurstellende Grand Prix van Singapore. Hoewel de race zelf genoeg spektakel bood, eindigde de Nederlander uiteindelijk op slechts de 7e plek. Vooralsnog geen 2e wereldtitel dus.  Dit weekend liggen alle kansen weer open in het thuisland van de motorleverancier van het team van Red Bull. Op het Suzuka International Circuit zullen de coureurs weer strijden om de punten en de podiumplekken.

Wedden op de GP van Japan? Bekijk onze voorspelling en andere tips voor deze F1 Grand Prix!

Laatste update: woensdag 5 oktober


Wedden op de GP Japan - Introductie

Op deze pagina vind je de leukste wedtips maar voordat we hiermee beginnen is het goed om nog even heel kort terug te kijken op de vorige race en de huidige situatie. Kan Max dit weekend zijn tweede wereldkampioenschap noteren? De vrije trainingen in Singapore waren erg rommelig, met natte omstandigheden. Toch liep de kwalificatie best goed tot het moment dat het team van Red Bull Max Verstappen naar binnen riep. Vanwege te weinig benzine in de auto kon hij zijn snelste ronde niet afmaken en begon hij dus op een lagere plek op de grid. Ook in de race wist ie slechts 7e te eindigen, mede door een zeldzame fout van hemzelf.

Aankomende zondag kan er toch nog een feestje gevierd worden. Verstappen is niet afhankelijk van de resultaten van anderen, mits hij de race wint EN de snelste ronde rijdt. Lukt dat niet, dan kunnen andere coureurs zoals Leclerc en Perez het feestje nog verstoren. De Grand Prix van Japan is trouwens een van onze favoriete circuits op de Formule 1 kalender, dankzij een geweldige baan en de geweldige sfeer. Leuk feitje: dit circuit is ontworpen door de Nederlander Johannes Hugenholtz.

Denk jij zelf een goede voorspelling voor de GP van Japan te kunnen doen? Klik op een van de aanbiedingen hieronder om een gratis weddenschap te verdienen en zonder veel risico in te kunnen zetten op deze race. 


Over dit circuit

Circuit: Suzuka International Racing Circuit
Plaats: Suzuka
Capaciteit: 155.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1962
Lengte: 5.807 kilometer

circuit suzuka

F1 Japan tips

Onze redactie ligt soms behoorlijk met elkaar overhoop. Je kunt je voorstellen dat niet iedereen voor hetzelfde team is of dezelfde coureur. Toch zijn alle betrokkenen van Wedbureaus.nl vaak eensgezind als het aankomt op de tips en voorspellingen.

Dat komt omdat we alle statistieken erbij pakken en deze neerleggen naast de odds die er gegeven worden voor bepaalde weddenschappen. Je vind onze GP Japan tips hieronder.

Uiteraard heb je nooit zekerheid dat ieder van onze GP Japan voorspelling ook uitkomt. Wil je wel spelen maar geen geld verliezen? Kies dan voor een bookmaker waar je nog niet geregistreerd staat zodat je kunt profiteren van de op dat moment geldige welkomstbonus.

Weddenschappen op Grand Prix Japan (Circuit Suzuka)

Alle weddenschappen op de Grand Prix van Japen

? Tsunoda in de top 10 - 50 x je inzet!

Op zoek naar een interessante tip voor de GP van Japan? Als de Japanner in zijn thuisrace in de top 10 eindigt ontvang je VIJF-TIG keer je inzet terug, echt waar! Speel deze weddenschap bij Jacks.

? Perez eindigt op het podium - Odds 2.10

Na de masterclass van afgelopen week heeft de Mexicaan hopelijk de smaak te pakken. Wanneer hij op het podium eindigt ontvang je meer dan 2 keer je inzet terug.
Zet deze bet in bij Betcity.

? Leclerc is de snelste in de eerste vrije training

Als we kijken naar de afgelopen tijd dan is Ferrari bijna altijd het snelst in de eerste vrije trainingen, terwijl Red Bull en Mercedes het langzaam opbouwen richting de kwalificatie. Je kunt hier nu van profiteren door in te zetten op Leclerc als snelste in VT1! Speel deze bet bij Holland Casino.

GP Japan voorspelling

Benieuwd naar onze definitieve GP Japan voorspelling? Het circuit van Japan is er een waar Red Bull het goed zou moeten doen. Er zitten voldoende lange rechte stukken waar de auto van Max en Checo het altijd goed op doen. Wij hopen en verwachten dan ook dat de Max-fans een goed feestje kunnen gaan vieren na afloop. 

Daarachter zal het in principe weer gaan tussen Mercedes en Ferrari. Hoewel Mercedes steeds dichterbij is gekomen in de kwalificatie, zien we dat ze op racepace nog steeds overduidelijk het derde team zijn. Voor zondag is dit echter geen garantie aangezien het circuit beter bij Mercedes lijkt te passen dan Ferrari, die vooral winst pallen in langzamere bochten, en die zijn er niet zoveel op Suzuka.

Er worden geen motorpenalty's verwacht dus de uitslag van de kwalificatie zal ook zijn hoe de coureurs vanaf de grid vertrekken.

 Wij verwachten de volgende uitslag: 

1. Max Verstappen
2. Sergio 'Checo' Perez
3. Charles Leclerc
4. Lewis Hamilton
5. Carlos Sainz

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>