Wales vs Engeland Voorspelling & Wedtips [29-11-2022]

Er staat een gevoelige wedstrijd op het programma waarin Wales het opneemt tegen Engeland. Ze zijn al een keer eerder tegen gekomen op een eindtoernooi. Op het EK 2016 wist Engeland met 2-1 te winnen. Voor deze wedstrijd hebben we wat tips en voorspellingen.

Het is een Dinsdagavond (29 November) wedstrijd om 20:00. Engeland heeft de beste papieren om door te gaan naar de volgende ronde. Wales heeft nog een kleine kans maar dan moeten ze wel veel scoren en hopen op een goed resultaat in de andere wedstrijd.

We hebben dan ook een uitgebreide analyse gedaan voor Wales - Engeland. Daardoor hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Ook hebben we Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmakers om een weddenschap te plaatsen voor deze wedstrijd. Lees snel verder!


Wedtips Wales - Engeland

We hebben de 3 wedtips hieronder voor je in een overzicht geplaatst. Wales heeft laten zien dat ze het toplanden moeilijk kunnen maken. Engeland wordt gezien als een favoriet maar ze maken het zeker niet altijd waar. Het belooft dus een leuke wedstrijd te worden.

Tip 1: Engeland wint en houdt de nul

Tip 2: Harry Kane scoort het eerste doelpunt

Tip 3: Meer dan 0.5 Goals van Wales


Waarom deze tips spelen?

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Zo hebben we veel informatie gezocht naar de statistieken, odds en bookmakers. Hieronder zullen we de tips verder uitlichten zodat je precies weet waarom het een tips zijn.

Maar allereerst een waanzinnige actie van Unibet die je echt niet mag missen. Check 'm hieronder!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Engeland wint en houdt de nul

Engeland heeft dit WK al laten zien dat ze een goede defensie hebben. Zo hebben ze nog geen enkel doelpunt tegen gekregen. Wales moet op de aanval gaan en daarom zal er veel ruimte komen voor Engeland. Ze hebben ook een veel betere selectie dan Wales. Met deze gedachte zal het dus helemaal niet gek zijn als Engeland deze wedstrijd gemakkelijk wint.

De beste quotering voor deze weddenschap. hebben we gevonden bij BetCity. Hier krijg je namelijk maar liefst 2.20x je inzet terug!

Tip 1: Engeland wint en houdt de nul

Tip 2: Harry Kane scoort het eerste doelpunt

Harry Kane is dit WK nog opzoek naar het eerste doelpunt. Hij staat vaak op in belangrijke wedstrijden en dat wilt hij tegen Wales ook doen. Met het aanvallende spel van Wales zullen ze dus veel kansen krijgen. Harry Kane staat in de spitspositie waardoor hij ook zeker kansen gaat krijgen. Met zijn gretigheid weten we wel bijna zeker dat hij gaat scoren.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Hier heeft de weddenschap een quotering van 5.00! Dit was eerst 4.25 maar het heeft een boost gekregen.

Tip 2: Harry Kane scoort het eerste doelpunt

Tip 3: Meer dan 0.5 Goals van Wales

Maar we moeten Wales zeker niet onderschatten. Ze hebben niets meer te verliezen en daarom zullen ze ook de aanval opzoeken. In de eerste wedstrijd hebben ze laten zien dat ze ook gevaarlijk kunnen zijn. Met de goede spelers gaan ze dus opzoek naar doelpunten. Met de wilskracht zal Wales dus zeker nog wel scoren in dit toernooi.

We hebben de beste quotering weer gevonden bij BetCity. Het is dus een goede bookmaker waar je 1.86x je inzet terug kan verdienen.

Tip 3: Meer dan 0.5 Goals van Wales


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Wales - Engeland gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De laatste keer dat de landen elkaar tegen kwamen op een eindtoernooi was op het EK 2016. Toen wist Engeland met 2-1 te winnen.
  • Deze landen hebben 6 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Engeland wist alle 6 de wedstrijd van Wales te winnen.
  • Engeland wist 11 keer te scoren in de 6 wedstrijden. Dat terwijl Wales slechts 1 keer het net wist te vinden.

Wedden op Wales - Engeland

We hebben dus een goede analyse gedaan voor Wales - Engeland. Zo hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Engeland heeft een goede defensie en het betere team. Daarom zal een overwinning voor hun zeker niet gek zijn. De sterspeler is Harry Kane die altijd kan scoren. Het zal ons niet verbazen als hij in deze wedstrijd eindelijk z'n eerste doelpunt maakt. Maar we moeten Wales zeker niet onderschatten aangezien zij ook de aanval gaan opzoeken.

Engeland is volgens de bookmakers de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Een overwinning van Engeland levert je namelijk 1.45x de inzet op. Dat is een redelijk lage odd. Het kan ook zijn dat het een gelijkspel wordt en dat heeft een quotering van 4.50. Denk jij toch dat Wales gaat winnen? Dan krijg je maar liefst 8.00x je inzet terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Wales - Engeland

Door onze uitgebreide analyse kunnen we dus een voorspelling doen. Ook wij denken dat Engeland deze wedstrijd gaat winnen. Ze hebben het betere team en Wales moet de aanval opzoeken. Hierdoor zullen ze genoeg ruimtes krijgen om te scoren.

We denken dat Engeland deze wedstrijd zakelijk gaat spelen. Ze zullen niet alle energie verspillen en misschien Wales wel de overhand laten hebben. Engeland heeft al vaker laten zien dat ze niet extreem goed hoeven te spelen om te winnen.

Beide landen hebben ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Harry Kane voor Engeland en Gareth Bale voor Wales.

Onze voorspelling is dat Wales goed mee gaat doen in het begin van de wedstrijd. Engeland zal daarna de overhand nemen en de wedstrijd winnen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>