• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Blog
 • /
 • Wanneer loting KNVB Beker 2022 – 2023

Wanneer loting KNVB Beker 2022 – 2023

De KNVB Beker 2022 - 2023 is alweer in volle gang. Na enkele verrassingen van clubs en PSV als uiteindelijke winnaar vorig seizoen, wordt het dit jaar ook weer een toernooi om naar uit te kijken. Op deze pagina vertellen we alles over de loting van de TOTO KNVB Beker.

Wanneer en hoe laat is de KNVB Beker loting?

De indeling van de clubs vind plaats op verschillende dagen en fasen van het toernooi. Als je wil weten wanneer de KNVB loting is kun je het hele schema hieronder bekijken. Wedbureaus.nl werkt hard om alle informatie zo snel en goed mogelijk te onderhouden. Je vindt hier dan ook alle tijden en datums.

Ben jij van plan om de KNVB loting live te kijken? Bekijk dan hier het gehele schema:

 • Loting KNVB Beker ronde 1: Vrijdag 23 september 2022, 23:00
 • Loting KNVB Beker ronde 2: Zaterdag 22 oktober 2022
 • Loting KNVB Beker ronde 3: Zaterdag 14 januari 2023
 • Loting KNVB Beker kwartfinale: Zaterdag 11 februari 2023
 • Loting KNVB Beker halve finale & finale: Zaterdag 4 maart 2023

Wie wint de KNVB Beker?

Er is niks leukers dan met vrienden te discussiëren over welke teams een gunstige loting hebben en welke minder. Wil je wedden op de KNVB Beker en denk jij te kunnen voorspellen wie de dennenappel gaat winnen? Hieronder vind je de odds / quoteringen van Unibet voor de eindwinnaar van het toernooi. 

PSV won vorig bekerseizoen de finale van Ajax. Op wie ga jij inzetten voor dit seizoen? Ajax en PSV zijn de favoriet bij de bookies. Op de redactie van Wedbureaus.nl denken we echter dat AZ, Feyenoord en FC Twente interessante outsiders zijn voor de overwinning. 

Winnaar

Quotering

Ajax

3.00

PSV

4.00

Feyenoord

6.00

AZ

9.00

FC Utrecht

11.00

FC Twente

16.00

Het prijzengeld van de KNVB Beker is leuk meegenomen voor de deelnemende clubs en zeker voor de amateurclubs. De winnaar van het bekertoernooi wint €350.000 aan premies en daarbij nog TV-gelden.

Denk jij de winnaar van de KNVB Beker te kunnen voorspellen? Iedereen die zich als nieuwe speler aanmeldt bij Unibet, ontvangt een gratis weddenschap van 40 euro. Stel dat jij deze bij Unibet inzet op AZ en ze winnen de KNVB Beker, kun je dus mooi 450 euro winnen, zonder risico!


Welke zender loting KNVB Beker?

Natuurlijk volg jij je favoriete club ook in de KNVB Beker. Dan wil je natuurlijk ook deze KNVB Beker loting live kijken. De lotingen vinden altijd plaats in de studio van ESPN in Amsterdam. Deze zijn altijd live te volgen op televisie. De KNVB Beker loting wordt altijd gehouden onder leiding van 'Lotingkoning' Heinrich Welling. 

Schema loting KNVB Beker

Nog een keer voor de volledigheid; het volledige schema voor de loting van de KNVB Beker vind je hieronder. Sommige data en tijden staan nog niet vast. 

We zijn altijd benieuwd welke wedstrijden er uit de balletjes gaan komen. We houden ook de amateurclubs in de gaten. Altijd leuk als er een club kan stunten! 

Welke ronde?

Datum

Loting 1e ronde KNVB Beker

23 september 2022 - 23:00 uur

Loting 2e ronde KNVB Beker

22 oktober 2022 - ... uur

Loting 3e ronde KNVB Beker

14 januari 2023 - ... uur

Loting kwartfinale KNVB Beker

11 februari 2023 - ... uur

Loting halve finale en finale

4 maart 2023 - ... uur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>