Wedden op F1 GP van Frankrijk (Paul Ricard) | Voorspelling / Tips (24-07-2022)

Op 24 juli 2022 is het weer zover; dan racen we op het circuit van Paul Ricard voor de F1 GP van Frankrijk! Wil jij wedden op de GP van Frankrijk? Dan vind je op deze pagina's tips, & voorspellingen. We beginnen met een kleine introductie, daarna gaan we de race voorspellen en we eindigen met concrete tips.


Wedden op de GP Frankrijk - Introductie

Er zijn verschillende zogeheten wedmarkten waar je op kunt wedden voor de F! GP van Paul Ricard. De meest voor de hand liggende is het wedden op de winnaar. Afgelopen race was het Charles Leclerc die als eerste over de finishlijn reed. Wij hopen natuurlijk dat Max Verstappen dit keer aan het langste eind zal trekken.

Andere mogelijkheden om op te gokken zijn;

- Komt een bepaalde deelnemer op het podium?
- 1 VS 1 (hierbij voorspel je wie van 2 racers de betere eindklassering zal behalen)
- Wel of geen DNF? (hierbij wed je op het feit of er wel of geen DNF's zullen plaatsvinden tijdens de Grand Prix)

Daarnaast heeft elke wedstrijd nog eigen unieke opties.
Hoe zit het met jouw Formule 1 kennis? Ontvang nu gratis €50 om op de F1 te wedden!


Over dit circuit

Circuit: Paul Ricard
Plaats: Le Castellet
Capaciteit: 90.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1970
Lengte: 5.8 kilometer

Circuit paul ricard

Goed om te weten: Betcity heeft de hoogste odds als het aankomt op F1 weddenschappen. Ze bieden nu tijdelijk een bonus van €50 aan nieuwe spelers. Klik hier om de gratis bonus te claimen!

GP Frankrijk voorspelling

Als wij een voorspelling moeten doen dan denken we dat Red Bull en met name Max Verstappen de grootste kansen hebben. Dit is gebaseerd op zowel het seizoen tot nu toe als op het circuit. Deze F1 race in Frankrijk wordt namelijk gehouden op het circuit Paul Ricard. Dit is, zoals je hierboven hebt kunnen zien, een baan met heel veel (lange) rechte stukken. Het is hier waar de Red Bull dit jaar de overhand heeft ten opzichte van het rode team uit Maranello. Ferrari moet het namelijk vooral hebben van de snelle bochten. 

Als outsider moeten we zeker de mannen van Haas en Alpine in de gaten houden. Ook deze constructeurs teams hebben bewezen goed om te kunnen gaan met lange rechte stukken.


Paul Ricard F1 tips

Op basis van de odds hebben we meerdere tips wanneer je wil wedden op de F1 GP van Frankrijk. Doe zeker ook je eigen onderzoek, maar dit zijn de bets die wij zullen spelen dit weekend:

Winnaar: Max Verstappen - 2.25
Zoals gezegd lijkt deze baan veel beter te passen bij het team van Red Bull. Met deze quote kunnen we onze inzet verdubbelen.

Confrontaties: Michael Schumacher eindigt hoger dan Magnussen - 2.30
Na een moeizaam begin komt de Duitser steeds meer in vorm. Vorige race in Oostenrijk wist ie zijn teamgenoot al te verslaan en zijn zelfvertrouwen zal alleen maar zijn toegenomen.

Funbet: Alonso behaalt podiumplek - 15.00
Onze GP van Frankrijk voorspelling zou niet compleet zijn zonder tips voor een funbet. De kans is weliswaar niet heel groot, maar met een quotering van 15 vinden we het zeker de moeite waard om een klein bedrag op in te zetten. Zoals gezegd zijn de Alpine auto's supersnel op het rechte stuk waardoor er zeker met 1 uitvaller in de top genoeg kansen liggen.

Goed om te weten: Betcity heeft de hoogste odds als het aankomt op F1 weddenschappen. Ze bieden nu tijdelijk een bonus van €50 aan nieuwe spelers. Klik hier om de gratis bonus te claimen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>