Wedden op Feyenoord

Naast Ajax en PSV behoort ook Feyenoord bij de traditionele top drie van Nederland. Van deze drie is Feyenoord toch wel echt de club van het volk. Feyenoord is met haar afkomst uit 1908 één van de oudste clubs van de huidige Eredivisie. In de loop van de jaren is het steeds populairder geworden om op een van de genoemde traditionele top drie te wedden, zo ook op Feyenoord. In dit artikel leggen wij jou meer uit over het wedden op Feyenoord.

Hoe kan je wedden op Feyenoord?

Het is mogelijk om op Feyenoord te wedden via verschillende online bookmakers. Het is mogelijk om te wedden op individuele wedstrijden of op het feit dat Feyenoord kampioen wordt.

Het wedden op Feyenoord is heel simpel en jullie kunnen het allemaal! Kies een online bookmaker na het lezen van dit artikel. Als eerst selecteer je een betaalmethode, daarna stort je een bepaald bedrag op jouw account en dan kan het wedden op Feyenoord beginnen!

Soorten weddenschappen

Het kiezen van de winnaar is de meest simpele manier van wedden die er is en het is een fijne manier om kennis te maken met het wedden op sport.

Maar… als je het anders en beter wil doen dan loont het om je eens te verdiepen in de vele andere weddenschappen die er voor voetbal (Feyenoord) zijn. Er zijn heel wat opties en strategieën die je in je manier van wedden kunt integreren. 

Dit kan een groot verschil in winst opleveren wanneer jij dit toepast. Wij laten hieronder een aantal van die opties zien met betrekking op het gokken van Feyenoord. 

Wedden dat Feyenoord kampioen wordt

Wat vaak een hoge quotering oplevert is het inzetten op welke voetbalclub kampioen wordt. In dit geval het wedden op Feyenoord die kampioen wordt in de Eredivisie.


Wanneer je wil wedden op het kampioenschap van de Eredivisie heb je maandenlang de tijd om een beslissing te maken, het geld wel dat hoe eerder je dit doet een hoe hogere odd er tegenover staat. 


Met 34 speelrondes in de Eredivisie staan de clubs altijd een lang seizoen te wachten. Een bliksemstart in het begin van het seizoen zegt dus helemaal niet alles. Naarmate het seizoen vordert wordt het duidelijk welke clubs er allemaal meedoen voor het kampioenschap. 

Wedden op de topscorer

Wanneer jij geld gaat inzetten op de uitkomst van voetbalwedstrijden of grote toernooien is het ook mogelijk om te wedden op de topscoorder. Wedden op een topscoorder bij een van de vele aanbieders van voetbalbets heeft als groot voordeel dat de keuze vaak enorm is.


Wedden op de topscoorder levert vaak ook een hoge qoutering op. Over de beoogde topscoorder is vaak veel te zeggen. Meestal is het een aanvaller die al een aantal jaren furore maakt in een bepaalde competitie of toernooi. In de Eredivisie is het vaak verstandig om in te zetten op een aanvaller van PSV, Feyenoord, AZ of Ajax.

Wedden op aantal goals

Doelpunten maken is natuurlijk super belangrijk in het voetbal. Eén goal kan al het verschil maken tussen winst en verlies. Een vroege 1-0 kan zomaar genoeg zijn om de drie punten mee naar huis te nemen. Er zijn genoeg voetbalwedstrijden waar heel veel in wordt gescoord, maar er zijn ook wedstrijden waar bijna niet of zelfs helemaal niet wordt gescoord!


Bij de bookmakers kun jij je volop richten op het aantal goals per  wedstrijd. Wordt er juist heel veel gescoord of juist heel weinig? En hoe zit het met het aantal doelpunten van de uitspelende ploeg? Wedden op voetbalwedstrijden biedt jou verrassend veel mogelijkheden en opties!

Overige opties

Naast de genoemde opties zijn er nog veel meer opties om op te gokken, zoals:

  • Aantal kaarten per wedstrijd
  • Aantal corners per wedstrijd
  • Aantal schoten op goal per wedstrijd
  • Aantal overtredingen per wedstrijd
  • Aantal inworpen per wedstrijd
  • Handicap
  • Wie staat er bovenaan voor de winterstop?

Beste Feyenoord bookmakers

De beste bookmakers waar jij gebruik van kan maken voor het wedden op Feyenoord, zijn TOTO en Unibet. TOTO is heel geschikt omdat het een Nederlands bedrijf is, waardoor het heel veel informatie bevat over de Eredivisie, zo ook over Feyenoord. Er zijn hier uitgebreide bets over Feyenoord te vinden.

Unibet is heel geschikt omdat het misschien wel de grootste bookmaker ter wereld is en daardoor enorm veel bet mogelijkheden heeft. Dit geldt ook voor Feyenoord, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het al voorspellen op Unibet.

Interessante odds Feyenoord

Hieronder geven wij een overzicht van de meest interessantste odds wat betreft Feyenoord. In de tabel wordt duidelijk wat de quotering is, waar deze odd te vinden is en een kleine toelichting op de voorspelling. 

Overzicht interessante quoteringen Feyenoord

Voorspelling

Odd

Website/link

Toelichting

Feyenoord wordt kampioen.

9,05

Feyenoord is ondertussen al lange tijd weer geen kampioen van Nederland geworden. Na een aantal jaar droog te hebben gestaan zijn ze nu gretiger dan ooit tevoren om het kampioenschap naar Rotterdam te halen.

Guus Til wordt topscoorder.

20,50

De middenvelder van Feyenoord is uitgegroeid tot een speler met enorm veel kwaliteiten. De afgelopen seizoenen heeft hij laten zien dat hij steeds meer goals maakt. Dit zou zomaar eens zijn jaar kunnen worden.

Sinisterra levert de meeste assists van de competitie.

16,00

De Colombiaanse buitenspeler heeft de afgelopen seizoen laten zien dat die enorm veel assists en goals kan maken. Het zou niet gek zijn als hij dit seizoen de meeste assists maakt.

*Odds en quotes kunnen veranderen gedurende het seizoen

Vragen over gokken op Feyenoord

Wat zijn betrouwbare bookmakers waar je kan inzetten op Feyenoord?

TOTO en Unibet zijn zeer betrouwbare bookmakers en hebben een erg toegankelijke website.

Wat is de qoutering als Feyenoord kampioen wordt?

Als Feyenoord kampioen wordt krijg je 9,05 keer je inzet.

Welke website is handig om te gebruiken voor alle statistieken van Feyenoord?

De website www.Oddspedia.com laat je alle statistieken zijn wat betreft Feyenoord.

Wat is de officiële website van Feyenoord?

De officiele website van Feyenoord is www.Feyenoord.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>