Zeturf Review en Ervaringen

In dit artikel gaan wij jou meer vertellen over de bookmaker ZEturf.

Het kan zijn dat ZEturf jou niet meteen aan het denken zet, maar dit is het platform waar je wereldwijd op paardenraces kunt wedden. De bookmaker is sinds kort pas actief in Nederland en zal daarom waarschijnlijk vrij onbekend zijn voor jou. Daarom gaan wij jou meer vertellen over ZEturf.

In dit artikel vertellen wij jou alles wat je moet weten wat betreft ZEturf. We lichten toe hoe de bookmaker te werk gaat, wat het aanbod is, wat wij van de bookmaker vinden en nog veel meer. Dit artikel is alles wat je nodig hebt voordat jij een gokje gaat wagen op paardensport!

ZEturf Review in het kort:

  • Score

Onze ZEturf beoordeling

Bonus

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Spelaanbod

Wij vinden ZEturf een erg unieke en goede bookmaker. Het bedrijf heeft zich gericht op de Nederlandse markt waarin het zich specialiseert in paardenrennen. Verder is de website wel erg makkelijk te gebruiken en word je goed op de site geïnformeerd over hoe alles werkt.

Wel zijn wij mening dat er een live chat moet komen op de website en dat de site veel mooier kan; het ziet er gewoon lelijk uit. Op die manier trek je niet direct de aandacht van de gebruikers.

Wij beoordelen Zeturf met een 3.5/5. Een goede bookmaker, maar het kan nog beter!

Wat is ZEturf?

ZEturf is een bookmaker die zich speciaal en alleen richt op het wedden op paardenrennen. ZEturf is van origine een Franse aanbieder en heeft sinds 2010 al een vergunning in Frankrijk voor het organiseren van online weddenschappen op paardenraces.

Recent, in 2020, heeft ZEturf de Nederlandse aanbieder van paardenraces overgenomen: Runnerz (de naam die jou misschien wel iets zegt). Doordat ze Runnerz hebben overgenomen, heeft ZEturf nu ook een sterke positie ingenomen in Nederland.

In Nederland is ZEturf de enigste Nederlandse licentiehouder voor het aanbieden van weddenschappen op binnenlandse- en buitenlandse paardenraces.

Bonussen bij ZEturf

Wat is nog leuker dan gebruik maken van verschillende bonussen? ZEturf maakt veel gebruik van allerlei verschillende bonussen. De bookmaker maakt het aantrekkelijk om jou te laten gokken op paarden dus komen ze vaak met hele leuke acties!

ZEturf is vergeleken met andere online bookmakers de enige aanbieder in Nederland die alleen paardenraces aanbiedt en geen online casino. De bonussen gelden dus ook alleen voor deze paardenwedstrijden.

Op deze pagina van Wedbureaus kan je altijd zien welke actuele bonussen er zijn bij ZEturf. Dit houden wij live bij en wordt continu bijgewerkt. Wij willen jou graag wat meer vertellen over bonussen die vaak voorkomen bij ZEturf.

Actuele bonussen bij Bwin

Hier vind je alle overige actuele Bwin bonussen voor bestaande spelers. De Bwin bonussen worden  bijgehouden en wordt alles automatisch bijgewerkt.

Het verschilt natuurlijk wat wanneer wordt aangeboden, maar de bonussen die voornamelijk bij Bwin worden aangebonden zijn de welkomstbonus en de Free Bets.

Houd goed deze pagina in de gaten, zodat jij niets mist van de verschillende nieuwste bonussen!

  • Welkomst Bonus

  • Free bet

De meest voorkomende bonus die ZEturf aanbiedt is de welkomstbonus. Dat wil zeggen dat de bookmaker jouw eerste storting gratis verhoogd met een aantal procent tot een bepaald bedrag.

Een klein voorbeeld: Stort jij bijvoorbeeld 20 euro op ZEturf met een welkomst percentage van van 50% dan krijg jij een welkomstbonus van 10 euro. Dat is lekker meenemen! Er zijn altijd wel wat voorwaarden aan de welkomstbonus gekoppeld. Lees die eerst goed door voordat je gebruik maakt van deze bonus en wil gokken op paardenrennen.

Hoe maak je een account aan bij ZEturf?

Het aanmaken van een account op ZEturf is erg gemakkelijk, we leggen je hieronder stap per stap uit hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1: Begin met registreren

Om een account te maken op ZEturf dien je eerst naar de subpagina 'Registreren' te gaan, dit staat op de afbeelding hieronder met een gele cirkel gemarkeerd.

Stap 2: Registreren bij ZEturf

Als je eenmaal op de webpagina 'Registreren' bent aangekomen zie je al snel dat er twee verschillende opties zijn om een account aan te maken. Je kan een account aanmaken via IDIN en je kan een account aanmaken via het handmatig invullen van je persoonsgegevens.

Account aanmaken met e-mail

Voordat jij kunt gokken op paardenraces via ZEturf, wordt er aan jou gevraagd om je te registreren. Als je een account aanmaakt met e-mail gaat dit eenvoudig. ZEturf wil graag jouw persoonlijke gegevens als je naam, adres, email, telefoonnummer en een verklaring dat je oud genoeg bent om legaal gebruik te mogen maken van de bookmaker. 

Vervolgens krijg jij een mailtje van ZEturf met een link om zo jouw account te activeren. Op deze manier weet de bookmaker dat jij daadwerkelijk de eigenaar bent van dit e-mailadres.

Account aanmaken met IDIN

Het is ook mogelijk om je te registreren bij ZEturf via IDIN. Deze registratie methode gaat via internet- of mobiel bankieren van jouw bank, waar je vervolgens ZEturf toestemming moet geven om je gegevens met de bookmaker te mogen delen.

Als je je registreert bij ZEturf hoef je niet al persoonlijke documenten op te sturen zoals je ID, rijbewijs of paspoort om je te verifiëren. Dit gaat dus veel makkelijker. Ook worden jouw persoonsgegevens door het aanmelden met IDIN automatisch voor je ingevuld.

Hoe is het Speel aanbod bij ZEturf?

Het speel aanbod van ZEturf is in zekere zin heel breed. ZEturf biedt wel is waar alleen paardenraces aan, maar het aantal paardenraces waar je op kan zetten is enorm. Je kan altijd wel weddenschappen op paardenraces plaatsen; elk moment van de dag kan jij wedden. Daarnaast zijn er ook nog een aantal verschillende wedmarkten, dus vervelen doe je nooit!

Sportweddenschappen

ZEturf is een bookmaker die alleen paardenraces aanbiedt, niks meer en niks minder. Dat maakt hen ook zo uniek. Toch wil de bookmaker zich wel uitbreiden en meer sporten aanbieden op de website, maar deze vergunning is nog niet rond. In de toekomst kun jij dus misschien wel meer doen op de website van ZEturf dan alleen het wedden op paarden. 

Live wedden bij Zeturf

Live wedden op sport & livestream

Bij ZEturf kan je niet live wedden op een paard; je kan tot kort voordat zij gaan rennen inzetten. Je kan wel live meekijken of jouw paard aan het winnen is via een livestream. Om een livestream te kunnen gebruiken dien je een account te hebben bij ZEturf. Vervolgens kan jij ook race live bijwonen en dan spanning van dichtbij mee maken.

ZEturf Geld storten en limieten

Als jij wil spelen op ZEturf heb jij natuurlijk geld nodig op jouw ZEturf account. Volgens de website kan je geld storten via Visa, Mastercard, Skrill, Paysafecard, iDEAL en Paypal. Het minimum bedrag wat je kan storten op jouw account is 15 euro.

Sinds 1 oktober 2021 moet ook ZEturf zich streng aan de aangescherpte wet- en regelgeving omtrent de zorgplicht houden. Daarom kan je op ZEturf limieten instellen. Als je naar jouw account gaat kan je via de optie 'limiet - verantwoord spelen' limieten opstellen.

De stortingslimiet die ja kan instellen kan minimaal 15 euro zijn tot een maximum van 100 euro per dag of 1000 per week of maand. Als je hoger wil dan de genoemde limieten dient er goedkeuring te komen van de klantenservice van ZEturf. Als je jonger bent dan 24 jaar moet jij je ten alle tijde houden aan de stortingslimieten. Er kan geen verzoek worden gedaan om deze aan te passen.

ZEturf Geld uitbetalen

Wij hebben net uitgelegd hoe jij geld kan storten op jouw account en willen je nu graag meer vertellen over het uitbetalen van jouw ZEturf saldo.

Als je naar jouw account gaat, staat er het kopje 'saldo terugboeken'. Typ vervolgens het geldbedrag in dat jij graag wil terugzien op je bankrekening. Daarna kies je de uitbetalingsmethode.

Nu je dit hebt gedaan is er een verzoek tot uitbetaling gedaan bij ZEturf. Als het verzoek goedgekeurd is zal je twee mailtjes ontvangen: de eerste dat het verzoek door jou is aangemaakt en de tweede dat het verzoek ook daadwerkelijk goedgekeurd is.

Het kan tot maximaal 7 dagen duren voordat ZEturf jou heeft uitbetaald, even geduld hebben dus!

ZEturf Gebruiksgemak en mobiele app

De website van ZEturf ziet er op het eerste oog overzichtelijk en toegankelijk uit. Zelf weten wij niet heel veel van paardenraces af en daarom is het voor spelers zoals ons erg fijn dat er op de website gebruik wordt gemaakt van een informatie pagina met alle uitleg. Hierdoor wordt het wedden op paarden een stuk gemakkelijker.

Wel zijn wij van mening dat de site er saai uit ziet, het trekt niet echt je aandacht als speler.

ZEturf heeft momenteel nog geen app in de Apple Store of Google Play store, misschien dat dit nog veranderd in de toekomst.

ZEturf Vergunning / Licentie

Het was altijd illegaal voor online bookmakers om te fungeren in Nederland. Maar sinds de nieuwe Nederlandse wetgeving is het voor sommige bookmakers sinds 1 oktober 2021 legaal geworden om in Nederland te opereren.

Om in aanmerking te komen moet je je aan allerlei specifieke regels en wetten houden die de Nederlandse regering heeft opgesteld. ZEturf heeft zich hier aan gehouden en heeft van de Nederlandse Kansspelautoriteit een licentie gekregen om actief te zijn in Nederland.

Het is wel van belang dat ZEturf zich nauw aan de opgestelde regels van de KSA houdt. Er is strenge toezicht en als is dit niet gebeurd wordt de goklicentie weer heel snel ingetrokken.

Is ZEturf betrouwbaar?

ZEturf is een super betrouwbare site als wij alle recensies mogen geloven. De reacties zijn erg lovend, ZEturf komt goed zijn beloftes na. De bookmaker heeft natuurlijk ook al een sterke klantenrelatie opgebouwd toen het bedrijf nog onder de naam 'Runnerz' te werk ging. 

De klantenservice van ZEturf is goed, al kan die wel beter. De bookmaker is namelijk telefonisch bereikbaar voor vragen en hulp, maar het beschikt niet over een live chat. Tegenwoordig is het belangrijk om een live chat te hebben zodat gebruikers bij kleine problemen of vragen makkelijk bij de bookmaker terecht kunnen.

Onze ervaringen met ZEturf

Wij zelf zijn niet heel bekend met de bookmaker ZEturf. Maar in de korte tijd dat wij kennis hebben mogen maken met de bookmaker zijn wij erg lovend. Het is een unieke markt in Nederland waar geen 1 andere bookmaker is ons land zich bevindt.


Veelgestelde vragen

Welke bonussen zijn er beschikbaar bij ZEturf?

Om te kijken welke bonussen er bij ZEturf actief zijn moet je op deze pagina van Wedbureaus zijn. Hier is een overzicht beschikbaar van alle huidige bonussen bij elke verschillende bookmaker, zo ook voor ZEturf. Deze pagina wordt automatisch en continu bijgewerkt.

Kijk hier daarom altijd erg goed voordat je ergens op gaat wedden, misschien is er nog wel een aantrekkelijke bonus beschikbaar!

Heeft ZEturf een goklicentie?

Jazeker. ZEturf is sinds 1 oktober 2021 in het bezit van een goklicentie.

Kan je live wedden bij ZEturf?

Nee het is niet mogelijk om live te wedden bij ZEturf. Je kan tot vlak voor de race inzetten op jouw favoriete paard.

Kun je een bet annuleren bij ZEturf?

Zolang de race nog niet is begonnen kan jij je bet annuleren.

Hoe kan ik mijn account opzeggen bij ZEturf?

Als je naar je profiel gaat op ZEturf en naar instellingen gaat zijn er allerlei verschillende opties. Zo kan je ook je account verwijderen/opzeggen. Het is dan niet meer mogelijk om later onder dezelfde naam en bankgegevens alsnog weer een account aan te maken.

Kan ik mijn stortings- en uitbetalingslimieten aanpassen bij ZEturf?

De stortingslimiet die ja kan instellen kan minimaal 15 euro zijn tot een maximum van 100 euro per dag of 1000 per week of maand. Als je hoger wil dan de genoemde limieten dient er goedkeuring te komen van de klantenservice van ZEturf. Als je jonger bent dan 24 jaar moet jij je ten alle tijde houden aan de stortingslimieten. Er kan geen verzoek worden gedaan om deze aan te passen.

Als je naar jouw account gaat staat er het kopje 'saldo terugboeken', typ vervolgens het geldbedrag in dat jij graag wil terugzien op je bankrekening. Vervolgens kies je de uitbetalingsmethode.

Nu je dit hebt gedaan is er een verzoek tot uitbetaling gedaan bij ZEturf. Als het verzoek goedgekeurd is zal je twee mailtjes ontvangen, de ene dat het verzoek door jou is aangemaakt en de tweede dat het verzoek ook daadwerkelijk goedgekeurd is.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>