Zuid-Korea vs Portugal Voorspelling & Wedtips [02-12-2022]

Portugal is al zeker van de volgende ronde en neemt het op tegen Zuid-Korea. Zij hebben nog een kleine kans om door te gaan maar dan moet er wel een wonder gebeuren. Voor deze leuke wedstrijd in Groep H hebben we wat tips en voorspellingen.

Het is een Vrijdagmiddag (2 December) wedstrijd om 16:00. Allebei de landen hebben leuke wedstrijden gespeeld en gaan opzoek naar de overwinning. Voor Zuid-Korea is het een belangrijke wedstrijd en Portugal wilt graag de 1ste plek behouden.

Wedbureaus.nl heeft dus een goede analyse gedaan voor Zuid-Korea - Portugal. Zo hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Unibet en BetCity hebben we geselecteerd als de beste bookmakers en dat is ook te zien in onze tips.


Wedtips Zuid-Korea - Portugal

We hebben de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. Het Portugal van Cristiano Ronaldo gaat eindelijk proberen om het WK te winnen. Ze kunnen rustig aan doen tegen Zuid-Korea dat graag hoopt hun wensen waar te maken op deze middag.

Tip 1: Portugal scoort als eerste en wint de wedstrijd

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Tweede Helft

Tip 3: Meer dan 1.5 Schoten op doel van Cristiano Ronaldo


Waarom deze tips spelen?

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Daarom zullen we ze hieronder verder uitlichten. We hebben veel gezocht naar informatie over de statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers bij de tips gevonden.

Maar bekijk eerst hieronder een geweldige actie van Unibet. Deze wil je niet missen!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Portugal scoort als eerste en wint de wedstrijd

Portugal wordt gezien als favoriet om deze wedstrijd te winnen. In de vorige wedstrijden hebben ze laten zien dat ze een hoog niveau kunnen halen. Zuid-Korea moet de aanval opzoeken en dat betekent dat Portugal op de counter kan spelen. Ze hebben dan ook veel goede spelers voorin. Daarom zal het niet gek zijn als ze het eerste doelpunt scoren en winnen.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Hier heeft de weddenschap namelijk een odd van 2.00 waardoor het ingezette bedrag verdubbelt wordt!

Tip 1: Portugal scoort als eerste en wint de wedstrijd

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Tweede Helft

De wedstrijd zal gespannen beginnen aangezien Zuid-Korea ook niet snel een tegendoelpunt wilt. Daardoor zullen ze ook een beetje met de rem erop spelen. Maar de kans is groot dat alles losbarst in de tweede helft aangezien ze dan moeten aanvallen. Dit betekent dat er veel kansen gaan komen. Met de geweldige kwaliteiten van beide landen kan er zomaar vaak gescoord worden in deze helft.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar je 2.12x je inzet terug kan verdienen met deze weddenschap.

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Tweede Helft

Tip 3: Meer dan 1.5 Schoten op doel van Cristiano Ronaldo

De sterspeler van Portugal is natuurlijk Cristiano Ronaldo. Hij wilt dit toernooi winnen en is al betrokken geweest bij meerdere doelpunten. Tegen Zuid-Korea wilt hij dit voortzetten. Daarbij neemt Cristiano Ronaldo ook de penalty's en vrije trappen. Met z'n kwaliteiten en aanvallende spel is de kans groot dat hij vaak op doel gaat schieten in deze wedstrijd.

Bij deze tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. Ook hier hebben we de beste weddenschap gevonden bij BetCity waar de odd 1.96 is.

Tip 3: Meer dan 1.5 Schoten op doel van Cristiano Ronaldo


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Zuid-Korea - Portugal gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Zuid-Korea en Portugal hebben 1 keer eerder tegen elkaar gespeeld op het WK. Toen wordt Zuid-Korea met 0-1.
  • Portugal heeft dit op dit Wereldkampioenschap 5 doelpunten gescoord. Zuid-Korea heeft 2 keer het net weten te vinden.
  • Op dit moment staat Portugal 1ste in de poule met 6 punten. Zuid-Korea staat laatste met slechts 1 punt. 

Wedden op Zuid-Korea - Portugal

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor deze interessante wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Zuid-Korea moet winnen en daarom zullen ze aanvallen. Met de vrije ruimtes zal het niet gek zijn als Portugal deze wedstrijd wint. Daarom zal de wedstrijd in de tweede helft losbarsten. Cristiano Ronaldo is de sterspeler van Portugal en hij zal ook deze wedstrijd opzoek gaan naar doelpunten. Hierbij gaan z'n medespelers hem helpen.

Volgens de bookmakers is Portugal de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een hoge quotering van 1.80. Maar denk jij toch dat het een gelijkspel wordt? Dan krijg je 3.90x het ingezette bedrag terug! Het kan ook dat Zuid-Korea voor een stunt zorgt. Ze hebben namelijk een goede ploeg. Dat heeft weer een quotering van 4.50.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Zuid-Korea - Portugal

Ook wij delen de mening van de bookmakers en zien Portugal de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Wij denken dat ze meer ervaring hebben. Ze kunnen goed omgaan met dit soort wedstrijden. Het aanvallende spel van Zuid-Korea zal in hun voordeel werken.

We moeten Zuid-Korea zeker niet onderschatten maar Portugal heeft een betere selectie. Ze hoeven niet beter te spelen om een wedstrijd te winnen. Daarbij gaan er ook nieuwe spelers spelen die zich willen bewijzen voor de trainer.

Portugal heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Cristiano Ronaldo die we ook benoemd hebben in onze wedtips.

Onze voorspelling is dat Portugal deze wedstrijd met moeite gaat winnen. Zuid-Korea gaat lang meedoen maar uiteindelijk bezwijken ze.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>